reklama
 
ohodnotit

Atomové gymnázium

Class of Nuke 'Em High

Další název:
Nuke 'Em High
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Atomové gymnázium

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2008
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23660minih23660Zatykač: mrtvý nebo živý (1987) 
Wanted: Dead or Alive n
minih56594minih56594Čo na to Mojsejovci? (2007) [TV pořad] 
n
minih3979minih3979Bídníci dvacátého století (1995) 
Les Misérables n
minih52417minih52417Vlna zločinu (1985) 
Crimewave n
minih21742minih21742Úplné bezvětří (1989) 
Dead Calm n
minih44990minih44990Fido (2006) 
Fido n
minih44056minih44056Zombi Holocaust (1980) 
La Regina dei cannibali n
minih52330minih52330Profesionáli (2008) [TV seriál] 
Profesionáli n
minih20515minih20515Tajuplný ostrov (1973) [TV seriál] 
L'île mystérieuse n
minih32908minih32908Pátek třináctého 5: Nový začátek (1985) 
Friday the 13th: A New Beginning n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.2 %
7   - Robinson
4   - catamount
4   - MaKy92z
6   - ASPHALT
7   - Rendys
6   - MILAN19611
3   - T800
7   - tvo
3   - bajaw

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:25 - 00:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - V demilitarizované zóně

00:05 - 00:55

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:30 - 01:25

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:50 - 00:50

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.124/0.087