reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Atlantida

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
power
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2005
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18023minih18023Rošáda (1991) 
Rochade n
minih42101minih42101Jindřich VIII (2003) [TV film] 
Henry VIII n
minih42993minih42993Duch (2004) 
Ryeong n
minih17692minih17692Rákosníček a jeho rybník (1983) [TV seriál] 
Rákosníček a jeho rybník n
minih53726minih53726Zkratka ke smrti (2009) 
The Shortcut n
minih15033minih15033Optimistická tragédie (1963) 
Оптимистическая трагедия n
minih37116minih37116Příběh Antwona Fishera (2002) 
Antwone Fisher n
minih44635minih44635Highlander (1992) [TV seriál] 
Highlander n
minih52787minih52787První výstřel (2002) [TV film] 
First Shot n
minih52768minih52768Mein Kampf (2009) 
Mein Kampf n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
8   - clara.bow
7   - MaKy92z
6   - rosta12
3   - T800
7   - power
8   - bajaw
7   - dx23

TV Program

ČT1 - Řekněte mi, kdo to je

22:50 - 23:50

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Effi Briestová (2009)

23:30 - 01:25

18 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

NOVA - Sex ve městě 2 (2010)

22:10 - 01:05

98 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent - SE...

21:35 - 00:00

133 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145733
Osobností: 619485
Fotografií: 545509
Plakátů: 260816
Obsahů a biografií: 133588

Poslední komentáře

Sex ve městě 2 (2010)

Sex ve městě 2
Já ti nevim. Nechytl mě   seriál a nudí mě i filmy.   Ta hrdinka je hrozně   ošklivá vochechule a   neustálý kecání o   píchání a penisech...pruda.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

2Bobule (2009)

2Bobule
Občas jsem se zasmál, něco   bylo až moc přehnané a   přehrané. Ale jo, dalo se na   to koukat. Lepší   nadprůměr.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Le Far-West (1973)

Le Far-West
Více než o komedii jde o   absurdní podívanou.   Nejsympatičtější postavou   je Jacques Brel v hlavní   postavě snílka hledající   svou více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Temné léto (2015)

Dark Summer

Temné léto
Film má 80 minut a řekla   bych, že tohle byla ta   nejrozumnĕjší vĕc jaká   ten film potkala, ono by to   mohlo být i kratší, nebo   ještĕ více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 2 / 10

Princezna a námořník (2001) [TV ...

Princezna a námořník
Sto procent za pravdivé   ukázání situace v islámu i   v Americe. Divím se jenom,   že se to smí vysílat.   Vždyť islám je   náboženství míru.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.426/0.391