reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Atlantida

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
power
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2005
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73182minih73182Do Re Mi Pa Sol La Si Do (2006) 
Do Re Mi Pa Sol La Si Do n
minih72930minih72930Moudrá kněžna Manduchaj (1988) [TV seriál] 
Manduchaj cecen chatan n
minih81549minih81549Riffraff (1936) 
n
minih7044minih7044Dva šťastní lidé (1943) 
Zwei glückliche Menschen n
minih28184minih28184Mumie se vrací (2001) 
The Mummy Returns n
minih13957minih13957Nemilosrdně (1986) 
No Mercy n
minih24627minih24627Příběh dušičkový (1964) [TV film] 
Příběh dušičkový n
minih17428minih17428Příliš vzdálený most (1977) 
A Bridge Too Far n
minih26549minih26549Bojiště (1949) 
Battleground n
minih18609minih18609Sedmý kříž (1944) 
The Seventh Cross n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 % (7)
8   - clara.bow
7   - MaKy92z
6   - rosta12
3   - T800
7   - power
8   - bajaw
7   - dx23

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:25 - 01:55

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Varšavské povstání (2014)

01:10 - 02:35

28 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:20 - 02:05

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:00 - 02:00

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151325
Osobností: 635470
Fotografií: 576047
Plakátů: 274121
Obsahů a biografií: 139161

Poslední komentáře

Vykoupení z věznice Shawshank (1...

FANTAZIA V POHYBE

Vykoupení z věznice Shawshank
Tento film u mňa a istotne aj   v ostatných ľuďoch zanechal   veľmi silný dojem. Čítala   som, že Andyho mal hrať Tom   Hanks, ale som rada, že ho více >

Autor: Sookie95

Vítězství (1969)

Vítězství
Paul Newman v hlavní roli   snímku, který předcházel   zcela výjimečnému   zpracování o okružním   závodě v ´Le Mans´ z roku   1971 a naopak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

12 Strong (2018)

PROCESOR!

12 Strong
Tak tady máme úplný   začátek amerického tažení   v Afganistánu. Je tady   podrobně vysvětleno kdo, co   a jak, ale to je asi tak   všechno. V více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Dubček (2018)

Dubček
Byla to třetí verze roku   1968, kterou jsem viděl ...   No, docela zamotaná verze,   Brežněv si nebyl moc   podobnej, Svoboda vůbec, ale   OK ...

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Excalibur (1981)

Excalibur
Zpracování o Artušovi   držící se původní   legendy. Triky a obsazení se   povedlo. Jen mi vadilo, že se   vše strašně lesklo -   Excalibur, více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.244/0.202