reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Artur a Leontýna

Další název:
Artur and Leontýna
Žánr:
Rok:
1940
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
16.8.1940

Celkové hodnocení filmu Artur a Leontýna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2005
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2011
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
gottlieb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2014
dagy22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.10.2007
Xmlou
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50003minih50003That Night in Rio (1941) 
n
minih16524minih16524Poslední dny Pompejí (1984) [TV minisérie] 
The Last Days of Pompeii n
minih37517minih37517Růžový panter (2006) 
The Pink Panther n
minih102677minih102677Úsvit planety opic (2014) [2k digital] 
Dawn of the Planet of the Apes n
minih69170minih69170Kozí příběh se sýrem (2012) 
Kozí příběh se sýrem n
minih52278minih52278Kytara (2008) 
The Guitar n
minih60715minih60715Baadasssss! (2003) 
How to Get the Man's Foot Outta Your Ass n
minih64402minih64402Odcházení (2011) 
Odcházení n
minih39458minih39458Finty Dicka a Jane (2005) 
Fun with Dick and Jane n
minih52244minih52244Zproštění viny (1978) 
Absolution n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - curil
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - Serpentina
3   - Jean-Paul
7   - melakara
6   - nick4
4   - fred.appl
6   - rosta12
9   - miroslav22
3   - T800
6   - skukum
8   - marketastu
5   - bajaw
6   - Marthos
6   - gottlieb
10 - dagy22
10 - Xmlou
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606603
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.661/0.637