Zari
ohodnotit

Arthur

Další název:
Arthur: Ťažký život milionára (SK)
Rok:
2011
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
16.6.2011
„Co přiměje zhýčkaného miliardářského synka Arthura vzdát se bohatství? Láska, nebo jeho celoživotní chůva?“
Popis / Obsah / Info k filmu Arthur
Nezodpovědný miliardář Arthur Bach celý život spoléhá na to, že ho ze všech malérů dostanou vždycky dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová. Arthur totiž střídá ženu za ženou, je věčně namol, dělá všude ostudu a matka si s ním už neví rady. Aby ho někdo zkrotil, tak matka rozhodne, že se ožení s bohatou, ambiciózní a krásnou Susan. V té době ale Arthur potká Naomi, chudou dívku, která se stará o sebe a otce. Doma píše a kreslí dětskou knížku, živí se ale jako průvodkyně New Yorkem. Arthur se do ní zamiluje a chce z domluveného sňatku vycouvat. Matka mu dá ultimátum - buď Susan a peníze, nebo Naomi a chudoba.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Arthur
V tomto nově pojatém klasickém příběhu se Russell Brand převtělil do role neodolatelného miliardáře Arthura Bacha, jenž se v životě vždy spolékal na dvě věci: neomezené bohatství své rodiny a nekonečnou moudrost své chůvy a nejlepší kamarádky Hobson (Helen Mirren), která ho vždy uchrání od potíží. Arthur je nezodpovědný a laskavý muž, který miluje zábavu, ovšem jeho život postrádá jakýkoli vyšší smysl. Jenže jednoho dne pohár přeteče a Arthurovo nepředvídatelné konání začne ohrožovat rodinnou pověst, playboy dostane ultimátum. Buď se ožení s krásnou, ovšem absolutně nesympatickou Susan Johnson (Jennifer Garner), jež by ho držela na uzdě, anebo se může rozloučit se svým miliardovým dědictvím a tím pádem i se svým dosavadním způsobem života. Arthur by se rodině za normálních okolností beze všeho podřídil… jenže se zrovna zamiloval do newyorské průvodkyně Naomi (Greta Gerwig), která sdílí jeho idealismus a spontánnost. Naomi vidí v Arthurovi nejen to, jaký je, ale i toho, kým by mohl být. Právě to je nakonec pro něj dostatečný důvod, aby převzal zodpovědnost za svůj vlastní život. Musí si jen stát za tím, co chce. Jenže za jakou cenu?

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Arthur
Bezstarostný miliardář Arthur Bach dostane ultimátum - musí se oženit s tou pravou ženou, kterou má být Susan, nebo může zapomenout na své dědictví. Celou situaci, ale komplikují jeho vztahy k Naomi. Naštěstí pro něj má svou chůvu Hobson, která mu pomůže uvědomit si, co vlastně chce.

V hlavních rolích Jennifer Garner, Helen Mirren a Russell Brand.


Autor: hledaseniki

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama