ohodnotit

Arthur 2: S ledem

Arthur II: On the Rock

Další název:
Arthur v nesnázích (Prima)
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Arthur 2: S ledem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.6.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
jindriska1970
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51034minih51034Pacient č.14 (2004) 
The Eavesdropper n
minih44136minih44136Invaze (2007) 
The Invasion n
minih3299minih3299Máš Rolls... a vytahuješ se! (1981) 
Prends ta Rolls... et va pinter! n
minih53583minih53583A na konci je začátek (1981) [TV inscenace] 
A na konci je začátek n
minih6484minih6484Dnes já, zítra ty (1968) 
Oggi a me... domani a te! n
minih4246minih4246Bláznivá dovolená (1983) 
Vacation n
minih105942minih105942Řeka (2005) 
Řeka n
minih95704minih95704Smrtelná past (1982) 
Deathtrap n
minih156866minih156866Ach, Lucy! (2017) 
Oh Lucy! n
minih121351minih121351SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 
SpongeBob SquarePants 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 % (11)
8   - curil
3   - Agostino
5   - Kuvik
4   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
10 - oulisna
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Zdenek13
1   - deatdavid
10 - jindriska1

TV Program

ČT1 - Zahrada je hra (2008) [TV pořa...

04:15 - 04:35

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Ochotníci

04:15 - 04:40

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - DO-RE-MI (1998) [TV pořad]

04:05 - 04:55

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:20 - 04:30

128 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.339/0.3