reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Arthur 2: S ledem

Arthur II: On the Rock

Další název:
Arthur v nesnázích (Prima)
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Arthur 2: S ledem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.6.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
jindriska1970
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58333minih58333Ben (1972) 
Ben n
minih3650minih3650Barvy moci (1998) 
Primary Colors n
minih3281minih3281Asso (1981) 
n
minih40163minih40163Star Trek: Enterprise (2001) [TV seriál] 
Star Trek: Enterprise n
minih58899minih58899Dangerous: The Short Films (1993) 
Dangerous: The Short Films n
minih36833minih36833Cypher (2002) 
Cypher n
minih29280minih29280Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování (1998) 
Best of the Best 4: Without Warning n
minih44402minih44402Vondráčkovo pozdní odpoledne (1978) [TV inscenace] 
Vondráčkovo pozdní odpoledne n
minih4926minih4926Canon City (1948) 
Canon City n
minih19262minih19262Snack Bar Budapešť (1988) 
Snack Bar Budapest n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 %
8   - curil
3   - Agostino
5   - Kuvik
4   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
10 - oulisna
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Zdenek13
1   - deatdavid
10 - jindriska1

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

22 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130344

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.628/0.605