Zari
ohodnotit

Obsah filmu Arrest Bulldog Drummond

 
POZOR SPOILER

Muž hází do schránky dopisy adresované panu Basilovi Leghorneovi a Algernononvi Longworthovi. V Nelsonově kanceláři se pak dopis řeší. Longworth sám má pak jiné starosti, bude se totiž ženit jeho kamarád Bulldog Drummond. Má si brát slečnu Phyllis Claveringovou. Jenže do toho je přinesen dopis, ve kterém se píše o hloupé večeři, osudu světa a jeho záchraně. Podepsán je Richardem Gannetem. To je vědec, ale je považován za kapánek šíleného.Ten zrovna předvádí svůj vynález. Světelné paprsky, které při překřížení vyvolají explozi. Pak padá k zemi. Muž, který je u toho se ukryje, protože sem přišli právě Buldok a Algy. Ti ještě...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.7.2024
Přiznám se, že mi některé věci dost utekly,   protože moje angličtina je skutečně   prachbídná. Ono to zase tak moc nevadilo,   protože šlo opět jen o okrajové sci-fi,   kvůli tomu přístroji. Nepobral jsem ani jeho   princip, ani vzdálenost, vlastně vůbec nic.   Dějově to není příliš zajímavé a tu   desítku, co dávám, tak ta je spíše za pár   humorných okamžiků. Velmi slabý snímek. 


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Arrest Bulldog Drummond (1938)Arrest Bulldog Drummond (1938)Arrest Bulldog Drummond (1938)Arrest Bulldog Drummond (1938)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
A slzy tekly (Sljozy kapali)

A slzy tekly
Sljozy kapali

Naposled navštívené:
A slzy tekly (Sljozy kapali)

A slzy tekly
Sljozy kapali