reklama
 
ohodnotit

Architektovo břicho

The Belly of an Architect

Další název:
Il ventre dell' architetto; Brucho architekta
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
118 minut

Celkové hodnocení filmu Architektovo břicho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2010
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
PeterN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3710minih3710Becket (1964) 
Becket n
minih7749minih7749Frankensteinova kletba (1957) 
The Curse of Frankenstein n
minih9020minih9020La guérilléra (1982) 
La guérilléra n
minih71085minih71085Beznadějný trouba (2011) 
Our Idiot Brother n
minih51548minih51548Magical Mystery Tour (1967) [TV film] 
Magical Mystery Tour n
minih3633minih3633Barracuda (1978) 
Barracuda n
minih7990minih7990Gulliverovy cesty (1996) [TV film] 
Gulliver's Travels n
minih54654minih54654Mladí lvi (1958) 
The Young Lions n
minih36901minih36901Kráčející skála (2004) 
Walking Tall n
minih5818minih5818Dálnice (1987) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 % (8)
6   - pataamat
6   - Kuvik
5   - Snura
7   - satyr
6   - Petak69
7   - rosta12
10 - volam
10 - PeterN
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.159/0.123