reklama
 
ohodnotit

Arabský princ

Der arabische Prinz

Rok:
1999
Délka:
178 minut

Celkové hodnocení filmu Arabský princ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
vasek34
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
Buxo11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38352minih38352Bitva u Gettysburgu (1993) 
Gettysburg n
minih54240minih54240Kaleidoskop dobré pohody (1978) [TV pořad] 
n
minih47003minih47003Cesta do středu Země (2007) 
Journey To The Center Of The Earth 3D n
minih14531minih14531Nový Karate Kid (1994) 
The Next Karate Kid n
minih139021minih139021Veselá vdova (1952/2) 
The Merry Widow n
minih6328minih6328Discopříběh 2 (1991) 
Discopříběh 2 n
minih12679minih12679Mlhy na blatech (1943) 
n
minih2871minih2871Americká královna (1913) 
An American Queen n
minih54987minih54987Black Label Society: Boozed, Broozed & Broken-Boned (2003) [DVD] 
n
minih5777minih5777Ďáblové vzduchu (1935) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57 %
7   - clara.bow
3   - Agostino
5   - Kuvik
6   - FrankieOnd
7   - olgab
3   - T800
8   - Zdenek13
7   - petrph
4   - vasek34
7   - Buxo11

TV Program

ČT1 - 7 dní hříchů (2012)

20:55 - 22:34

19 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

ČT2 - Prasomilové

20:55 - 21:50

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

54 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266857
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.212/0.174