reklama
 
ohodnotit

Apoštol

The Apostle

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
134 minut

Celkové hodnocení filmu Apoštol

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
mic74
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28392minih28392Mexičan (2001) 
The Mexican n
minih7228minih7228Východní část, západní část (1949) 
East Side, West Side n
minih41719minih41719Záchranáři (2006) 
The Guardian n
minih2978minih2978Anastázie (1956) 
Anastasia n
minih29357minih29357Alibaba - Nová dobrodružství (1995) 
n
minih40293minih402939. rota (2005) 
9 rota n
minih20828minih20828Tetovaný (1968) 
Le tatoue n
minih28592minih28592Drsňák Dudley (1999) 
Dudley Do-Right n
minih37349minih37349Barbie z Labutího jezera (2003) [Video] 
Barbie of Swan Lake n
minih53125minih53125Girl o' My Dreams (1934) 
Girl o' My Dreams n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
8   - Erkul
7   - pataamat
3   - Agostino
5   - Kuvik
6   - rosta12
3   - T800
4   - deatdavid
10 - mic74
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151256
Osobností: 635356
Fotografií: 575889
Plakátů: 273944
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

The Deuce: Špína Manhattanu (201...

The Deuce: Špína Manhattanu
Hodně syrové a místy   existenčně kruté.
Vzestup   pornografie a tím vše   spojené popsané v tomto   seriálu je úžasné v tom   že si člověk více >

Autor: wena | Hodnocení: 9 / 10

Poslední král (2016)

Poslední král
Nádherné prostředí a   scenérie. Film byl dobře   natočen, má jednoduchý   děj, naštěstí nic   složitého a zamotaného.   Vlastně od začátku se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Nevěstin otec (1950)

Nevěstin otec
Vdávat dceru? No, to je   pěkná lapálie. Hlavně pro   peněženku. Skromný rodinný   příběh vypráví   ´Nevěstin otec´, tedy   přesněji řečeno, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.152/0.116