reklama
 
ohodnotit

Antropofág

Antropophagus

Další název:
The Grim Reaper; Man Beast; Jedlík
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Antropofág

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.6.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.2.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.2.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2016
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2008
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.10.2013
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Albertosaurus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2014
Trasher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.5.2012
Azareth
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43916minih43916Pán much (1990) 
Lord of the Flies n
minih4292minih4292Bláznivý Joe (1974) 
Crazy Joe n
minih40349minih40349Dobrá Voda (1982) [TV seriál] 
n
minih2905minih2905Americký ninja 2 (1987) 
American Ninja 2: The Confrontation n
minih66635minih66635Dlouhá ruka Kmotra (1972) 
La mano lunga del padrino n
minih42971minih42971Okamžik zlomu (2007) 
Fracture n
minih59422minih59422Ochrana státu (2008) 
Secret défense n
minih72135minih72135Hon na císařské křižníky (2006) [TV film] 
Unter kaiserlicher Flagge n
minih65737minih65737Muž v pokušení (2009) 
Solitary Man n
minih5099minih5099C.I.A. Krycí jméno: Alexa (1993) 
CIA Code Name: Alexa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.9 % (13)
4   - cicis
3   - Agostino
2   - Kuvik
3   - Charlie35
8   - marci22
8   - caligari
4   - kahi
5   - ASPHALT
3   - T800
8   - Albertosau
10 - Nik
9   - Trasher
7   - Azareth

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.178/0.141