ohodnotit

Antarktida

Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
40 minut

Celkové hodnocení filmu Antarktida

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.2.2011
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.1.2010
LimbACS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2923minih2923Američan (1969) 
L' Américain n
minih40607minih40607Srdce je zrádná děvka (2004) 
The Heart Is Deceitful Above All Things n
minih50763minih50763Bill (2007) 
Meet Bill n
minih18304minih18304Řetězová reakce (1996) 
Chain Reaction n
minih53361minih53361Watch Over Me (2006) [TV seriál] 
Watch Over Me n
minih105397minih105397Pasians (1989) [TV inscenace] 
n
minih54751minih54751Carnivorous (2007) 
n
minih41490minih41490Carlitova cesta: Zrození gangstera (2005) 
Carlito's Way: Rise to Power n
minih40782minih40782American Zoetrope (2004) [Video] 
A Legacy of Filmmakers: The Early Years of American Zoetrope n
minih40382minih40382Julius Caesar (2002) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 % (10)
4   - Agostino
6   - Kuvik
5   - REKBRIT
8   - MaKy92z
3   - T800
9   - Pauleto
4   - deatdavid
7   - tvo
3   - Jou11
6   - LimbACS

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

63 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

ČT2 - Půvab českých elit

03:10 - 03:35

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

3 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

02:55 - 03:50

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153424
Osobností: 638083
Fotografií: 584084
Plakátů: 277354
Obsahů a biografií: 140672

Poslední komentáře

Fakjů pane učiteli 2 (2015)

Fakjů pane učiteli 2
Další teenagerovská   komedie kde se chvilkami   člověk i zasměje ale dost   to padá do trapnosti. Děj   který nezaujme se točí jen   kolem vulgárních   pubertalnich hlášek.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Café Society (2016)

Café Society
Na to ako ten film pôsobí   povrchne je plný hlbokých   motívov a prinúti aj   zamyslieť sa, hoci zápletka   nie je nič objavé...také zo   života, krásna hlavná   hrdinka

Autor: ondrink

To nemám v popisu práce (1976) [...

povídka "Světlík"

To nemám v popisu práce
Bakalářská povídka   "Světlík" mi připomíná   takovou normalizační   moralitu. Zedníkům se nelze   divit, že odmítnou dělat   úklid, který více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming
Po pár Amazing Fails přišel   opět slušný Spider-man. Na   to, že hlavní postava byl 15   letý ťunťa, tak snímek je   vyvážený vážností,   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

Farm to Fridge (2010)

Farm to Fridge
Tento krátkometrážny   dokument z produkcie   neziskovky Mercy for Animals,   ktorý narozprával známy   herec James Cromwell, zavedie   divákov více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.161/0.132