reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Anita v ráji

Další název:
Anita in Paradise
Žánr:
Rok:
1934
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
30.3.1934

Celkové hodnocení filmu Anita v ráji

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2006
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2013
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46093minih46093Čí je to vlastně život? (1981) 
Whose Life Is It Anyway? n
minih65017minih65017Křivé obvinění (2010) [TV film] 
The Wronged Man n
minih4386minih4386Bod varu (1992) 
Boiling Point n
minih97516minih97516Malá vražda (2011) 
Little Murder n
minih27188minih27188Vrána 3: Návrat (2000) 
The Crow: Salvation n
minih53707minih53707Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (2010) 
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I n
minih58844minih58844Sopka (2003) [TV film] 
Terror Peak n
minih56582minih56582Smrtící parazit (2009) 
The Thaw n
minih38798minih38798Symetrie (2003) 
Symetria n
minih19085minih19085Bajazzo (1943) 
Lache bajazzo n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anita v ráji (1934/1)

 Anita v ráji (1934/1)
Anita v ráji n
Annette im Paradies
Žánr: hudební
Země: Československo
Režie: Max Obal

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

54.2 %
4   - Erkul
5   - curil
6   - clara.bow
5   - LiborF
4   - Agostino
5   - nick4
3   - T800
6   - valentine
7   - SaraPDG
8   - marketastu
6   - Marthos
6   - filmar

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

0 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Istrijské variace

12:20 - 12:50

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 13:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:15 - 13:20

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252305
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.647/0.619