reklama
 
ohodnotit

Anita v ráji

Další název:
Anita in Paradise
Žánr:
Rok:
1934
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
30.3.1934

Celkové hodnocení filmu Anita v ráji

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2018
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2018
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2013
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12084minih12084Maryška a Napoleon (1966) 
Marysia i Napoleon n
minih127816minih127816Temná mysl (2006) 
Intellectual Property n
minih31766minih31766Deník princezny (2001) 
The Princess Diaries n
minih67877minih67877Červená Karkulka (2011) 
Red Riding Hood n
minih23621minih23621Zářivá světla velkoměsta (1988) 
Bright Lights, Big City n
minih106077minih106077Arthur Newman (2012) 
Arthur Newman n
minih33998minih33998Černá klec (1995) 
White Man's Burden n
minih46049minih46049Byl jednou jeden člověk (1978) [TV seriál] 
Il était une fois l'homme n
minih135631minih135631Dlouhá cesta do školy (1982) 
Der lange Ritt zur Schule n
minih44680minih44680Mezi nepřáteli (2007) 
L’ennemi intime n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anita v ráji (1934/1)

 Anita v ráji (1934/1)
Anita v ráji n
Annette im Paradies
Žánr: hudební
Země: Československo
Režie: Max Obal

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

54.3 % (14)
5   - curil
4   - Erkul
6   - clara.bow
5   - hvezdyn
5   - LiborF
4   - Agostino
6   - melakara
5   - nick4
3   - T800
6   - valentine
7   - SaraPDG
8   - marketastu
6   - Marthos
6   - filmar
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150714
Osobností: 634136
Fotografií: 574743
Plakátů: 273092
Obsahů a biografií: 138450

Poslední komentáře

Uličnictví pana Čabouna (1981) [...

Uličnictví pana Čabouna
Krátká povídka staršího   data. Nic moc. Smíchy na zem   padat nebudete. Nebýt pana   Lipského, šlo by to do   kopru.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Nezvaní hosté (2011)

Nezvaní hosté
V té závěrečné motanici a   vysvětlovačce jsem se dost   ztratil, protože jsem   nedával moc pozor. Dost jsem   se totiž nudil. Ale přesto   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Ani mi tak nevadí, že je   pohádka debilní v ději.   Vzdělaný mladík se ani   nesnaží pomoci svému   tupému bratranci. Ale i   později se více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Skvělý vizuál i herci.   Velmi dobrý snímek, jenže   ke konci už to bylo silně   překombinované a zdálo se   mně, jako by to ztrácelo   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Všetečkovi (2015) [TV seriál]

Všetečkovi
Všetečkovi je veselá   rodinka, která poznává   svět.

Pojďte s námi   poznávat svět. Animovaný   seriál pro   nejmenší.(Česká   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.273