reklama
 
ohodnotit

Anita v ráji

Další název:
Anita in Paradise
Žánr:
Rok:
1934
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
30.3.1934

Celkové hodnocení filmu Anita v ráji

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2006
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2013
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4641minih4641Brianova píseň (1971) [TV film] 
Brian's Song n
minih43857minih43857Oheň a led (1983) 
Fire and Ice n
minih55432minih55432Oko ve zdi (2009) 
Oko v stene n
minih28082minih28082Rembrandt (1999) 
Rembrandt n
minih99941minih99941Kouzelníci (2013) 
The Incredible Burt Wonderstone n
minih3966minih3966Biblické příběhy: Abrahám (1994) [TV film] 
Abraham n
minih46205minih46205Dokud je válka, je ještě naděje (1974) 
Finché c'è guerra c'è speranza n
minih80185minih80185Hostel 3 (2011) [Video] 
Hostel: Part III n
minih22988minih22988Všichni říkají: Miluji tě (1996) 
Everyone Says I Love You n
minih91442minih91442Emanuelle nera (1975) 
Emanuelle nera n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anita v ráji (1934/1)

 Anita v ráji (1934/1)
Anita v ráji n
Annette im Paradies
Žánr: hudební
Země: Československo
Režie: Max Obal

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

54.2 %
5   - curil
4   - Erkul
6   - clara.bow
5   - LiborF
4   - Agostino
5   - nick4
3   - T800
6   - valentine
7   - SaraPDG
8   - marketastu
6   - Marthos
6   - filmar

TV Program

ČT1 - Cesta do pekla a zpátky (1996)...

13:55 - 14:30

3 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Krasobruslení: ME 2018 Rusko

13:10 - 15:20

48 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

NOVA - Poslední píseň (2010)

13:50 - 15:55

8 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

13:20 - 14:30

38 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147916
Osobností: 626489
Fotografií: 562124
Plakátů: 266604
Obsahů a biografií: 135775

Poslední komentáře

Mordparta (2016) [TV seriál]

:(

Mordparta
No, co na to říct? Já mam   ty nový krimi seriály docela   rád. Expozitura se celkem   povedla, nebýt Vagnerový,   Anděl je skvělej, i   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 2 / 10

Nejtemnější hodina (2017)

Nejtemnější hodina
Nic naplat, ale ta atmosféra   mě po pozvolnějším   rozjezdu pohltila natolik, že   i když přišlo absolutní   klišé, mě se postavily i   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Ti druzí (2001)

Ti druzí
Jedenkrát a dost!Těch   šedesát procent dávám   Nicole Kidman, která by si   zasloužila stovku, ale toto   není film, který bych   chtěla ještě někdy vidět.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Jih proti Severu (1939)

Jih proti Severu
Dokonalá klasika!Víc bych   ani nemusela psát, protože   se ani nechce věřit, že   tento úžasný film vznikl   už v roce 1939 a dodnes nic   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.312/0.274