reklama
 
ohodnotit

Anita v ráji

Další název:
Anita in Paradise
Žánr:
Rok:
1934
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
30.3.1934

Celkové hodnocení filmu Anita v ráji

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2018
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.1.2018
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2013
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67568minih67568Lenka (1982) [TV inscenace] 
Lenka n
minih66969minih66969Na nože (2010) [TV pořad] 
n
minih23556minih23556Zámek Gripsholm (1963) 
Schloss Gripsholm n
minih34743minih34743Zloději času (2002) 
Clockstoppers n
minih43776minih43776Komisař Maigret zuří (1963) 
Maigret voit rouge n
minih24473minih24473Tam na konečné (1957) 
Tam na konečné n
minih40568minih40568Tvář teroru (2003) 
Face of Terror n
minih27552minih27552Anna a král (1999) 
Anna and the King n
minih46345minih46345Rubikova kostka (1984) [TV inscenace] 
Rubikova kostka n
minih4274minih4274Bláznivé dědictví (1993) 
Surf Ninjas n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Anita v ráji (1934/1)

 Anita v ráji (1934/1)
Anita v ráji n
Annette im Paradies
Žánr: hudební
Země: Československo
Režie: Max Obal

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

54.3 % (14)
5   - curil
4   - Erkul
6   - clara.bow
5   - hvezdyn
5   - LiborF
4   - Agostino
6   - melakara
5   - nick4
3   - T800
6   - valentine
7   - SaraPDG
8   - marketastu
6   - Marthos
6   - filmar
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.337/0.292