reklama
 
ohodnotit

Angie

Další název:
Angie, říkám ti...
Rok:
1993
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Angie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.4.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2017
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.12.2008
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20027minih20027Světla velkoměsta (1931) 
City Lights n
minih3435minih3435Babička, táta a já (2005) 
Mi abuelo, mi papá y yo n
minih60748minih60748Vidiny (1972) 
Images n
minih42073minih42073Záhořanský hon (1968) [TV film] 
Záhořanský hon n
minih35939minih35939Prosím, vaše lordstvo! (1991) [TV inscenace] 
Prosím, vaše lordstvo! n
minih80091minih80091Porci con la P.38 (1978) 
Porci con la P.38 n
minih30878minih30878Robinson Crusoe (1972) 
Žizn´ i udivitel´nyje priključenija Robinzona Kruzo n
minih43042minih43042Tristram Shandy (2005) 
A Cock and Bull Story n
minih2473minih2473Letní příběh (1988) 
A Summer Story n
minih25600minih25600Paralelní světy (2001) 
Paralelní světy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (16)
6   - curil
3   - Agostino
3   - Kuvik
10 - satyr
4   - Faustka
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - sofry
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Area
8   - Zdenek13
4   - sotyp
6   - deatdavid
1   - Kloby
7   - Myšák
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.28/0.245