reklama
 
ohodnotit

Angie

Další název:
Angie, říkám ti...
Rok:
1993
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Angie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.4.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2017
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.12.2008
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10294minih10294Klobouk pana Anatola (1957) 
Kapelusz pana Anatola n
minih7480minih7480Expres z Norimberka (1953) 
n
minih44302minih44302Anorexie (2003) [TV film] 
Hunger Point n
minih110792minih110792Díra u Hanušovic (2014) 
Díra u Hanušovic n
minih27980minih27980El Dorado (1987) 
El Dorado n
minih3697minih3697Bažanti jdou do boje (1974) 
Les Bidasses s'en vont en guerre n
minih61982minih61982Sladké pokušení (2007) 
Lezioni di cioccolato n
minih96367minih96367Detektivem nanečisto (2012) 
Nono, het Zigzag Kind n
minih122084minih122084Za láskou do Paříže (2014) 
We'll Never Have Paris n
minih34799minih34799Rána v srdci (2001) [TV film] 
Shot in the Heart n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
6   - curil
3   - Agostino
3   - Kuvik
10 - satyr
4   - Faustka
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - sofry
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Area
8   - Zdenek13
4   - sotyp
6   - deatdavid
1   - Kloby
7   - Myšák

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

50 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: My, chytří p...

20:00 - 21:00

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

30 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

35 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.598/0.558