reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Angel a sedm koní

Haiducii lui Şaptecai

Další název:
The Outlaws of Captain Anghel ; Angel a sedem koní
Země:
Rok:
1970
Premiéra v ČR:
15.9.1972
„Odvážný zbojník a jeho stateční chlapci.“

Celkové hodnocení filmu Angel a sedm koní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2008
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33355minih33355Posedlost (2002) 
Possession n
minih90041minih90041Klaun (2010) 
Klovn: The Movie n
minih6103minih6103Děs v prádelně (1994) 
The Mangler n
minih48978minih48978Připravte si kapesníky (1977) 
Préparez vos mouchoirs n
minih35122minih35122Bang! (1977) 
Bang! n
minih115615minih115615Moje Shakey (2012) 
I Heart Shakey n
minih51816minih51816Arthur Russell: Riskantní kombinace (2008) 
Wild Combination: A Portrait of Arthur Russell n
minih126072minih126072Asterix: Sídliště bohů (2014) [DCP] 
Astérix: Le domaine des dieux n
minih24836minih24836Zastihla mě noc (1985) 
Zastihla mě noc n
minih44920minih44920Covington Cross (1992) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - curil
4   - Agostino
5   - Kuvik
4   - T800
9   - Area
5   - JUMANJI197
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606603
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.732/0.71