reklama
 
ohodnotit

Angel a sedm koní

Haiducii lui Şaptecai

Další název:
The Outlaws of Captain Anghel ; Angel a sedem koní
Země:
Rok:
1970
Premiéra v ČR:
15.9.1972
„Odvážný zbojník a jeho stateční chlapci.“

Celkové hodnocení filmu Angel a sedm koní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2008
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7989minih7989Gulliverovy cesty (1977) 
Gullivers travels n
minih79457minih79457Kajman (2006) 
Il caimano n
minih134338minih134338Emmanuella 2000 (2000) [TV minisérie] 
Emmanuelle 2000 n
minih27536minih27536Ene bene (2000) 
n
minih26846minih26846Klícka (1971) [TV inscenace] 
Klícka n
minih27041minih27041Bubu a Filip (1996) [TV seriál] 
n
minih7937minih7937Kdo nám vzal šroub? (1981) 
Göta kanal eller Vem drog ur proppen? n
minih152630minih152630Operace: Koukej kolem sebe! (2015) 
Operation: Neighborhood Watch! n
minih15218minih15218Othello (1955) 
Otello n
minih29723minih29723Pomoc!!! Já mám rande (2002) 
The Third Wheel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - curil
4   - Agostino
5   - Kuvik
4   - T800
9   - Area
5   - JUMANJI197
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.575/0.539