reklama
 
ohodnotit

Angel a sedm koní

Haiducii lui Şaptecai

Další název:
The Outlaws of Captain Anghel ; Angel a sedem koní
Země:
Rok:
1970
Premiéra v ČR:
15.9.1972
„Odvážný zbojník a jeho stateční chlapci.“

Celkové hodnocení filmu Angel a sedm koní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2008
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16928minih16928Pretty Woman (1990) 
Pretty Woman n
minih61254minih61254Dealeři (2006) 
Push n
minih121666minih121666Anna Nicole (2013) [TV film] 
Anna Nicole n
minih49840minih49840Den, kdy unesli papeže (1995) [TV inscenace] 
Den, kdy unesli papeže n
minih24755minih24755Tři kamarádi (1947) 
n
minih36425minih36425Zimní víla (1999) [TV film] 
Zimní víla n
minih44920minih44920Covington Cross (1992) [TV seriál] 
n
minih56099minih56099Doktor v nesnázích (1963) 
Doctor in Distress n
minih30265minih30265Petrolejářky (1971) 
Les Pétroleuses n
minih14976minih14976Ono žije (1974) 
It's Alive n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - curil
4   - Agostino
5   - Kuvik
4   - T800
9   - Area
5   - JUMANJI197
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144238
Osobností: 614825
Fotografií: 538931
Plakátů: 257914
Obsahů a biografií: 132088

Poslední komentáře

Noc v muzeu (2006)

Potencial Bena

Noc v muzeu
Myslím, že potenciál Bena   Stillera je mnohem vyšší,   než jaký mohl využít v   tomto filmu a věřím, že   jeho čas ještě přijde.   Nicméně více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Pánská jízda (2004)

Pánská jízda
Nechápu, jak sem se mohl   nechat tenkrát překecat a   jít na to do kina. To sem ty   prachy měl radši propít,   ono to po schlédnutí bylo na   několik panáků.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 2 / 10

Andělský podíl (2012)

Andělský podíl
Je to spratek, ale má talent.   Talent na to poznat kvalitní   whisky. Život je svině a   kolikrát nabídne jen jednu   šanci. Pokud ji proserete, je více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.378/0.343