ohodnotit

Anežka boží

Agnes of God

Rok:
1985
Délka:
98 minut
„Mladá jeptiška je obviněna ze zabití svého nemanželského dítěte.“

Celkové hodnocení filmu Anežka boží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (15 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2011
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2005
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2019
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2014
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2004
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2007
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27796minih27796Zelená míle (1999) 
The Green Mile n
minih29741minih29741Pevnost (1988) 
The Presidio n
minih25519minih25519Zorro: Tajemná tvář (1998) 
The Mask of Zorro n
minih69013minih69013Sněhový zázrak (2005) [TV film] 
Snow Wonder n
minih134949minih134949Hrůza (1974) 
Frightmare n
minih64956minih64956Muž a žena (1972) [TV hra] 
Muž a žena n
minih111139minih111139Malé ryby, také ryby (1933) 
Towed in a Hole n
minih156343minih156343Every Afternoon (1972) 
Every Afternoon n
minih52744minih52744Můj život bez tebe (1988) 
Memories of Me n
minih3012minih3012Anděl svádí ďábla (1988) 
Anděl svádí ďábla n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.7 % (15)
8   - curil
7   - jarda53
8   - mia
4   - Agostino
8   - Ingrid
7   - Blanche21
10 - Gremmie
7   - sluníčko
4   - T800
8   - Zdenek13
10 - respect
6   - Moutain
7   - Myšák
7   - petrph
8   - Danby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166925
Osobností: 662235
Fotografií: 652364
Plakátů: 313693
Obsahů a biografií: 153886

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.287/0.276