ohodnotit

Anežka boží

Agnes of God

Rok:
1985
Délka:
98 minut
„Mladá jeptiška je obviněna ze zabití svého nemanželského dítěte.“

Celkové hodnocení filmu Anežka boží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2011
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2005
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2006
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2019
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2014
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2004
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2007
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53693minih53693Willy Fog na cestě za dobrodružstvím (1993) [TV seriál] 
Willy Fog 2 n
minih30530minih30530Prémie (1974) 
Premija n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih149623minih149623Muž (2017) 
Mesteren n
minih61973minih61973Ninja (2009) 
Ninja n
minih46088minih46088Real je naše vášeň (2005) 
Real, la película n
minih55814minih55814Stará dáma se baví (1964) 
La vieille dame indigne n
minih26548minih26548Útok! (1956) 
Attack! n
minih111586minih111586V rozpuku (2013) 
Grzeli nateli dgeebi n
minih7223minih7223Džusový román (1984) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.7 % (15)
8   - curil
7   - jarda53
8   - mia
4   - Agostino
8   - Ingrid
7   - Blanche21
10 - Gremmie
7   - sluníčko
4   - T800
8   - Zdenek13
10 - respect
6   - Moutain
7   - Myšák
7   - petrph
8   - Danby

TV Program

ČT1 - Všechno, co mám ráda

10:30 - 11:00

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Námořníci bez lodí

10:40 - 11:35

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

10:35 - 11:45

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Muž s velkým srdcem (2016) [TV...

10:20 - 12:15

38 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155401
Osobností: 642464
Fotografií: 594476
Plakátů: 282993
Obsahů a biografií: 142501

Poslední komentáře

Loď duchů (2002)

Loď duchů
Z mého pohledu vcelku   zajímavý horor. Mělo to   určité napětí a   vysvětlitelný příběh s   logickým koncem. Povedená   byla i hudba.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Vinaři (2014) [TV seriál]

Vinaři
S určitou nadsázkou a   trpělivostí se na seriál   dá koukat. Je tu mnoho   neskutečných hloupostí,   velmi primitivní ...že by to   měl být více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 4 / 10

Hop nebo trop (2004) [TV seriál]

Hop nebo trop
Nenapdalo by mě nikdy, že se   ještě dočkám   jednoduchéécho seriálu,   který pobaví. Kupodivu   našlo se. Do našich   kvalitních filmů a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 7 / 10

Pojedeme k moři (2014)

Pojedeme k moři
Neskutečná matlanina čehosi   a když se podivám kdo je   režizerem tohoto blábolu tak   se ani nedivím. Mádl si asi   neuvědomuje, že je marný a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Habermannův mlýn (2010)

Habermannův mlýn
Naprostá nehoráznost   natočit film, který   totálně špiní naše   předky a to jen na základě   doměnek a smyšlenek jednoho   jediného příběhu více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.287/0.249