reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Anežka boží

Agnes of God

Rok:
1985
Délka:
98 minut
„Mladá jeptiška je obviněna ze zabití svého nemanželského dítěte.“

Celkové hodnocení filmu Anežka boží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2011
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2005
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2006
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2004
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2014
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2007
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3925minih3925Praštěná holka (1995) 
Cluelless n
minih48428minih48428X-Men Origins: Wolverine (2009) 
X-Men Origins: Wolverine n
minih17964minih17964Rok nebezpečného života (1982) 
The Year of Living Dangerously n
minih24650minih24650Rozpustilá noc (1934) 
n
minih93369minih93369Tajemný muž (2012) 
The Tall Man n
minih49969minih49969Výzva (2003) [TV film] 
The Challenge n
minih113725minih113725Kandidát (2013) 
Kandidát n
minih116877minih116877Žhavá láska (2012) [TV film] 
Burning Love n
minih27789minih27789Tři králové (1999) 
Three Kings n
minih41677minih41677Zahrada dětí (1982) [TV hra] 
Zahrada dětí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.7 %
8   - curil
7   - jarda53
8   - mia
4   - Agostino
8   - Ingrid
7   - Blanche21
7   - sluníčko
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Zdenek13
7   - Myšák
6   - Moutain
7   - petrph
8   - Danby

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:05 - 11:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

10:05 - 10:35

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Scooby-Doo 2: Nespoutané příše...

09:20 - 11:10

62 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:40 - 10:55

42 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141550
Osobností: 606338
Fotografií: 526462
Plakátů: 253928
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.569/0.545