reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Andílek aneb panna z Bambergu

Engelchen - oder die Jungfrau von Bamberg

Další název:
Angel Baby
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Andílek aneb panna z Bambergu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43707minih43707Poslední tanec (2003) 
One Last Dance n
minih41795minih41795Moje Superbejvalka (2006) 
My Super Ex-Girlfriend n
minih28107minih28107Podfu(c)k (2000) 
Snatch n
minih30581minih30581Vdaná žena (1964) 
Une femme mariée: Suite de fragments d'un film tourné en 1964 n
minih24097minih24097Zralé víno (1981) 
Zralé víno n
minih16771minih16771Povídky ze záhrobí: Rytíř démon (1995) 
Demon Knight n
minih5127minih5127Cirkus v cirkuse (1975) 
Ať žije cirkus! n
minih50531minih50531Konec rozkvětu (1972) 
Prime Cut n
minih35783minih35783Moje válka (2001) 
Boźe skrawki / Edges of the Lord n
minih126239minih126239Labužníci (2013) 
Omnívoros n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
5   - curil
6   - jarda53
7   - clara.bow
8   - Edward52
4   - Bara.40
6   - Kycky
4   - T800
7   - vic

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.639/0.61