ohodnotit

Andílek aneb panna z Bambergu

Engelchen - oder die Jungfrau von Bamberg

Další název:
Angel Baby
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Andílek aneb panna z Bambergu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10236minih10236King Kong žije (1986) 
King Kong Lives n
minih33941minih33941Závod s časem (2000) 
Race Against Time n
minih74608minih74608Bajkonur (2011) [DVD kinodistribuce] 
Baikonur n
minih41667minih41667Tetinka (1980) [TV inscenace] 
n
minih2614minih2614Agent, který mne miloval (1977) 
The Spy Who Loved Me n
minih40630minih40630Její velký den (1940) 
Svetlyj puť - Светлый путь n
minih26497minih26497Hlava nad vodou (1996) 
Head Above Water n
minih107041minih107041What's Up Nurse! (1978) 
What's Up Nurse! n
minih49664minih49664Heidi, děvčátko z hor (1937) 
Heidi n
minih54611minih54611Nemysli na to (2007) 
Non pensarci, Ciao Stefano n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (8)
5   - curil
6   - jarda53
7   - clara.bow
8   - Edward52
4   - Bara.40
6   - Kycky
4   - T800
7   - vic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152787
Osobností: 637157
Fotografií: 582048
Plakátů: 276457
Obsahů a biografií: 140212

Poslední komentáře

Vzdušné torpédo 48 (1936)

Vzdušné torpédo 48
Špionážní salónní   příběh nás zavede k   vojákům, kteří vymysleli   superstrašnou zbraň, která   naštěstí nebyla nikdy   použita. O ní se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Castle Rock (2018) [TV seriál]

Castle Rock
Říkala jsem si, že Kingovka   je záruka kvality, bohužel   po prvním celkem zajímavém   dílu je to roztahané,   nudné, zmatené a vůbec ne   více >

Autor: jajsempravabobika | Hodnocení: 6 / 10

Povolanci (1988) [TV epizoda]

Povolanci
Komunistiský   propagandistický seriál,   který má jen velmi slabý   děj, Herecké výkony nic   moc. Sice občas se tam něco   našlo, a nepomůže to ani   pisnička od trapný   Bartošový.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 4 / 10

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.363/0.321