ohodnotit

Andílek aneb panna z Bambergu

Engelchen - oder die Jungfrau von Bamberg

Další název:
Angel Baby
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Andílek aneb panna z Bambergu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10256minih10256Klatovští dragouni (1937) 
Klatovští dragouni n
minih149615minih149615Na rovinu (2016) 
Auf kurze Distanz n
minih28973minih28973Rudá planeta (2000) 
Red planet n
minih36684minih36684Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí (2006) 
Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí n
minih12963minih12963Paní Parkerová a začarovaný kruh (1994) 
Mrs. Parker and the Vicious Circle n
minih22762minih22762Vrah bydlí v č.21 (1942) 
L'Assasin habite... au 21 n
minih43512minih43512Air Bud - Fotbalista (2000) [Video] 
Air Bud: World Pup n
minih36660minih36660Holky z lepší společnosti (2003) 
Uptown Girls n
minih23550minih23550Záletník (1976) 
Un éléphant ca trompe énormément n
minih47914minih47914Max Payne (2008) 
Max Payne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (8)
5   - curil
6   - jarda53
7   - clara.bow
8   - Edward52
4   - Bara.40
6   - Kycky
4   - T800
7   - vic

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta Země: Hory

08:30 - 09:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Helena (2012) [TV seriál]

08:45 - 09:15

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

122 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166361
Osobností: 661029
Fotografií: 646489
Plakátů: 311160
Obsahů a biografií: 153043

Poslední komentáře

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Já jsem Stěna smrti (1978)

Já jsem Stěna smrti
„Cesty Páně jsou   nevyzpytatelné" praví Písmo   Svaté a že na tom něco bude   se přiklání i mnozí   nevěřící. Osudy jsou   různé a určitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.307/0.296