NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Anděl milosrdenství

Anjel milosrdenstva

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
22.2.1994
„Spoutáni vášní svádějí boj o štěstí...“

Celkové hodnocení filmu Anděl milosrdenství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (22 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2017
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2011
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.11.2017
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2014
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2014
Jana1976
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2019
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.10.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2007
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
salsaverde
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2009
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112539minih112539Hříšná cesta do ráje (2013) 
Paradise n
minih21704minih21704Underground (1995) 
Underground – Il était une fois un pays / Underground / Podzemlje n
minih165309minih165309Země popela (2019) 
Ceniza Negra n
minih153045minih153045Medvěd Brigsby (2017) 
Brigsby Bear n
minih52739minih52739Nejšťastnější dívka na světě (2009) 
Cea mai fericită fată din lume n
minih70051minih70051Severní most (1981) 
Le Pont du Nord n
minih55434minih55434Černá zmije 4 (1989) [TV seriál] 
Blackadder Goes Forth n
minih112710minih112710Podivné cesty osudu (2013) 
A Strange Course of Events n
minih46884minih46884Okřídlené bytosti (2008) 
Winged Creatures n
minih5455minih5455Čekání na Patrika (1988) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.5 % (22)
7   - curil
7   - jarda53
2   - FLA
5   - Agostino
7   - Kuvik
6   - Bara.40
7   - melakara
6   - Charlie35
8   - Andrejevna
9   - Minnie
6   - Jana1976
6   - rosta12
4   - Rendys
3   - T800
8   - soptik
7   - Miloš11
5   - tvo
9   - yuyka
6   - valentine
6   - salsaverde
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177661
Osobností: 678041
Fotografií: 710769
Plakátů: 338004
Obsahů a biografií: 162290

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení