reklama
 
ohodnotit

Američtí vojáci

Deadly Heroes

Další název:
Nezmieriteľní hrdinovia (SK)
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Američtí vojáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.2.2017
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2017
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21095minih21095To (1990) [TV film] 
It n
minih37374minih37374Elvis - Fun In Acapulco (1963) 
Elvis - Fun In Acapulco n
minih3088minih3088Ani stín podezření (1943) 
Shadow of the Doubt n
minih43134minih43134Emmanuelle 5 (1994) [TV film] 
Emmanuelle 5: A Time to Dream n
minih11899minih11899Malý Bobeš ve městě (1962) 
Malý Bobeš ve městě n
minih11187minih11187Lásky jedné plavovlásky (1965) 
Lásky jedné plavovlásky n
minih7856minih7856Gentleman pěti hodin (1938) 
Le monsieur de cinq heures n
minih27107minih27107Ed TV (1999) 
Edtv n
minih21904minih21904V labyrintu smrti (1996) 
Unforgettable n
minih59201minih59201Boj o čas (2008) [TV seriál] 
Rush n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.1 %
2   - martin.stu
6   - Prasoid
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - thejduk
5   - Kycky
3   - T800
9   - Zdenek13
4   - deatdavid
5   - dodoch
6   - Jou11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260868
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.332/0.297