ohodnotit

Američtí vojáci

Deadly Heroes

Další název:
Nezmieriteľní hrdinovia (SK)
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Američtí vojáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.2% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.2.2017
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2017
pohledvenkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.6.2020
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n
minih19866minih19866Podzemka (1985) 
Subway n
minih7332minih7332Elvis - takhle to je (1970) 
Elvis - That´s the Way it is n
minih2788minih2788Alfred (1995) 
n
minih43233minih43233Václav (2007) 
Václav n
minih4939minih4939Carmen (1983) 
Carmen n
minih28820minih28820Únosci (2000) 
The Way of the Gun n
minih48049minih48049Po přečtení spalte (2008) 
Burn After Reading n
minih5772minih5772Ďáblova dcera (1953) 
La figlia del diavolo n
minih113800minih113800Sám doma 5: Vánoční loupež (2012) [TV film] 
Home Alone: The Holiday Heist n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.2 % (12)
2   - martin.stu
6   - Prasoid
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - thejduk
5   - Kycky
5   - pohledvenk
3   - T800
9   - Zdenek13
4   - deatdavid
5   - dodoch
6   - Jou11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661099
Fotografií: 647559
Plakátů: 311547
Obsahů a biografií: 153150

Poslední komentáře

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.219/0.205