Zari
ohodnotit

Američtí draci

American Dragons

Další název:
Americkí draci; Double Edge
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Američtí draci
Při tajné sólové akci zkušeného policejního důstojníka Tony Lucy je zabit náhodný svědek. Gangster Rocco unikne a Luca je převelen k jinému případu. V Malém Tokiu v New Yorku umírají vysoce postavení členové japonské Yakuzy. Všichni jsou zavražděni mečem. Při další vraždě objeví Tony na místě činu papírovou skládačku origami ve tvaru lotosového květu. Luca pátrá na internetových stránkách mezinárodní policejní ústředny po informacích. Místo nich se najednou objeví inspektor Kim ze Soulu, který pátrá po stejném vrahovi. Jeho rodina byla před lety vyvražděna zločincem přezdívaným Stín.

Kim se při pátrání dostal na stopu východoasijské zločinecké organizace Černý lotos, která nyní chce přenést svou činnost i do Států. Spojí se s Tonym, aby zamezili vpádu gangu do New Yorku. Tony nejprve odmítá spolupráci, protože si myslí, že Kimovi jde pouze o pomstu. Ale v boji gangů přibývá mrtvých mafiánů i členů Yakuzy. Oba detektivové se dohodnou, aby zamezili otevřené válce japonských a italských mafiánských rodin. Unesou hlavy mafiánských rodin a zjistí, že za vraždami stojí Rocco a Stín, kteří se snaží vzájemnou válku rozpoutat, aby se mohli sami ujmout vlády nad newyorským podsvětím.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Američtí draci
Vraždy v Korei, vraždy v Americe. Čo je může spojovat? Nic jiné, než to, že jde o válku japonské Yakuzy a americké mafie. A přesně to spojí do jednoho týmu tvrdého a zkušeného detektiva Tonyho Lucu a jeho soulského kolegu Kima. Oba musí odhodit stereotypní představy o kulturních rozdílech, aby chytili zločince.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:45 - 16:35

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerova tajná bomba

15:20 - 16:05

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

25 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

25 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hilary Duff

Duff Hilary

Naposled navštívené:
Hilary Duff

Duff Hilary