reklama
 
ohodnotit

Americký voják

Der Amerikanische Soldat

Další název:
The American Soldier
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Americký voják

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.10.2008
Diablo_Lord
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2009
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25939minih25939Hriech Kataríny Padychovej (1973) 
Hriech Kataríny Padychovej n
minih66956minih66956Salut Germain (1970) [TV seriál] 
Salut Germain n
minih69076minih69076Anjelský pozdrav (1984) 
Angyali üdvözlet n
minih12436minih12436Milenci v roce jedna (1973) 
n
minih27135minih27135Wild Wild West (1999) 
Wild Wild West n
minih10122minih10122Kdo? (1970) 
Qui? n
minih55506minih55506Zsaruvér és csigavér 2: Több tonna kámfor (2002) [TV film] 
Zsaruvér és csigavér 2: Több tonna kámfor n
minih66061minih66061Stan Laurel & Oliver Hardy - Collection 1. (2003) 
Laurel & Hardy - Collection: Vol 1. (1919-1923) n
minih6892minih6892Čtyři mušketýři (1963) 
I quatro moschettieri n
minih9163minih9163Invaze obřích pavouků (1975) 
The Giant Spider Invasion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 %
8   - cicis
7   - jarda53
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Michal.
3   - T800
8   - Zdenek13
4   - boudaj
8   - Diablo_Lor
8   - ortos1
7   - biker_nrs
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619580
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133618

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.357/0.316