reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americká stopa

Six-Pack

Žánr:
Země:
Rok:
1999
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
22.3.2001
„Masový vrah řádí v Paříži i ve Spojených státech amerických.“

Celkové hodnocení filmu Americká stopa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16788minih16788Power Rangers: Film (1995) 
Mighty Morphin Power Rangers: The Movie n
minih3284minih3284Asterix a Kleopatra (1968) 
Astérix et Cléopâtre n
minih53438minih53438A Royal Scandal (1945) 
A Royal Scandal n
minih28870minih28870Jestřábi (1988) 
Hawks n
minih87904minih87904Freud - tajná vášeň (1962) 
Freud n
minih76841minih76841Na křídlech lásky (2009) [TV film] 
Love Takes Wing n
minih29171minih29171Zelený led (1981) 
Green Ice n
minih35813minih35813Bratři, jak se patří (2003) 
Stuck on You n
minih62094minih62094Cherrybomb (2009) 
Cherrybomb n
minih40663minih40663Erasmus 2 (2004) 
Les poupées russes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - curil
5   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Omnibus
8   - satyr
8   - oulisna
7   - rosta12
4   - T800
1   - deatdavid
9   - dodoch

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Méďové (2001) [TV seriál]

18:45 - 18:55

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141725
Osobností: 607007
Fotografií: 527176
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130413

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.648/0.621