reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Americká spojka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2009
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30113minih30113Třicet Winchestrovek pro El Diabla (1965) 
30 Winchester per El Diablo n
minih89201minih89201Legenda o Pekelné bráně (2011) 
The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy n
minih5480minih5480Černá listina (1984) 
Liste noire n
minih34762minih34762Sněžní psi (2002) 
Snow Dogs n
minih51087minih51087Podzim (2008) 
Autumn n
minih59768minih59768Bořek stavitel - Micka jde na výstavu (2009) 
Bob the Builder n
minih43845minih43845Srpnová rapsodie (1991) 
Hachi-gatsu no kyôshikyoku n
minih19903minih19903Superman III (1983) 
Superman III n
minih44602minih44602El Pescador de coplas (1954) 
El Pescador de coplas n
minih40486minih40486Galileo (2007) [Adaptace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
4   - Agostino
6   - Kuvik
7   - rosta12
4   - T800
1   - deatdavid
8   - eso
9   - petrph
7   - eimmina
8   - Lucil
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141544
Osobností: 606304
Fotografií: 526447
Plakátů: 253925
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.421/0.401