ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Americká spojka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2009
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33915minih33915The Secret (1997) [TV film] 
The Killing Secret n
minih37137minih37137Těžký prachy (2002) 
Run for the Money n
minih35855minih35855Bylinková princezna (1990) [TV inscenace] 
Bylinková princezna n
minih52911minih52911Easter Morning (2008) [DVD] 
Easter Morning n
minih2396minih239650 let s Tomem a Jerrym I.-III. (1989) 
Tom Jerry's 50th Birthday Classics n
minih49183minih49183Armin (2007) 
Armin n
minih55172minih55172Úžasný den (2006) [TV film] 
A Perfect Day n
minih41432minih41432Skrytá agenda (2001) 
Hidden Agenda n
minih50664minih50664Křížová palba (2008) 
Les Insoumis n
minih4419minih4419Boj o Řím I (1968) 
Kampf um Rom n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (9)
4   - Agostino
6   - Kuvik
7   - rosta12
4   - T800
1   - deatdavid
8   - eso
9   - petrph
7   - eimmina
8   - Lucil
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166307
Osobností: 660990
Fotografií: 645668
Plakátů: 310806
Obsahů a biografií: 152949

Poslední komentáře

Tři dny kondora (1974)

Tři dny kondora
Prvky trileru sú iba   minimálne, ale svoje kvality   film určite má. Hlavne   začiatok je suprový, škoda,   že postupom času to stráca   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Smrt na cukrovém ostrově (1961)

Smrt na cukrovém ostrově
Já jsem film viděl   vzdáleně, když jsem byl   kluk a chodil jsem do školy a   to ani tenkrát se mě to   dobrodružství v černobílé   televizi nějak nelíbilo, asi   proto, že tam nějaká akce   chyběla.

Autor: jarda53 | Hodnocení: 2 / 10

Jistě, pane ministře (1980) [TV ...

Jistě, pane ministře
Z mého pohledu skvělý   seriál. Mimořádně vtipný   a originální s   vynikajícími hereckými   výkony. Nechci tu chrlit   superlativy ale tenhle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Odpojit (2012)

Odpojit
Dobře natočený a přímo   žhavě aktuální film.   Problematika světa   sociálních sítí je přímo   alarmující ale filmy jako je   tento se bohužel více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Šprtky to chtěj taky (2019)

Šprtky to chtěj taky
Olívie Divoká je herečka a   pěkná prcina, ale jako   režisérka mně nezaujala a   její komedie o tom jak si   dvě holky před vejškou   chtěj více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.23/0.219