reklama
 
ohodnotit

Američan

Stateside

Další název:
Sinners; Američan
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
97 minut
„Příběh dokonalé lásky mezi dvěma nedokonalými teenagery“

Celkové hodnocení filmu Američan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.5.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.6.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.3.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.8.2010
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2008
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.10.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2011
vilo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74048minih74048Přes 110. ulici (1972) 
Across 110th Street n
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n
minih31987minih31987Kevin ze severu (2001) 
Kevin of the North n
minih29497minih29497Zuřivost (1999) 
All the Rage n
minih58656minih58656Ainsleyho labužnický Expres (2000) [TV seriál] 
Gourmet Express n
minih47591minih4759110,5 stupně (2004) [TV film] 
10.5 n
minih21353minih21353Tři Amigos! (1986) 
Three Amigos! n
minih46205minih46205Dokud je válka, je ještě naděje (1974) 
Finché c'è guerra c'è speranza n
minih51707minih51707Strážce moře (1993) [TV film] 
SeaQuest DSV n
minih7333minih7333Elvis a já (1988) [TV film] 
Elvis and Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (20)
6   - curil
4   - Erkul
5   - Agostino
4   - ignac1
6   - Kuvik
2   - mat.ilda
6   - satyr
5   - MaKy92z
10 - dederon
9   - oulisna
5   - petule611
7   - rosta12
9   - Tristan_
7   - Zdenek13
6   - Raptor150
2   - deatdavid
5   - vrub
7   - dodoch
5   - dmx75
5   - vilo

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady

01:35 - 01:50

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Šťastné údolí (2014) [TV seriá...

01:10 - 02:00

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:25 - 02:05

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:20 - 02:25

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635352
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.258