Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Ali G Indahouse
I takhle se dá trávit den za dnem. Tak tohle je heslo Ali G. Mladý angličan který žije svým zábavným životem a s partou kámošů učí a chrání děti ve WestSide. Jeho život se ale změní, když ho navrhnou za lorda sněmovny. Ale cílem je udělat z něho co největšího blba. Ale to není potřeba. On to dokáže sám. Ale co všichni nechtějí, jemu se to povede. A teď musí stát na straně občanů a postarat se o děti ve WestSide protože někdo se chce obohatit a místo centra pro děti postavit multifunkční komplex. Začíná film plný zábavy a vtipných gagů. Zvláštní a osobitý humor Ali G dodává filmu exotičnost.


Autor: jirik1012

Popis / Obsah / Info k filmu Ali G Indahouse
I takhle se da travit den za dnem. RESTEKTP!! Tak tohle je heslo Ali G. Mlady anglican ktery zije svym zabavnym zivotem a s partou kamosu uci a chrani deti ve WestSide. Jeho zivot se ale zmeni kdy ho navrhnou za lorda snemovne. Ale cilem je udelat s neho co nejvetsiho blba. Ale to netreba ani delat. On to dokaze sam. ale co vjeci nechteji, jemu se to povede. A tedka musi stat na strane obcanu a postarat se o deti ve WestSide protoze nekto se chce obohatit a misto centra pro deti postavit multifunkci komplex. Zacina film plny zabavy a vtipnych gagov. Zvlastni a osobyty humor Ali G dodava filmu exoticnost.


Autor: fifoml

Popis / Obsah / Info k filmu Ali G Indahouse
Na osamělé horské farmě žije manželský pár, jehož život je bezezbytku vyplněn úmornou prací. Stereotypní dřina udělala z Paula bytost projevující jen animální emoce: chtíč, zlobu či lhostejnost. Jeho submisivní žena pokorně snáší svůj úděl až do chvíle, kdy nenadále „otěhotní“. Rosiina indispozice si vyžádá výpomoc španělského gastarbeitera Eusebia, jehož přítomnost vyostří rozdíly mezi oběma manželi. Po Paulově žárlivém útoku skončí Rosine v nemocnici. Manželova bezcitnost ji přiměje k reflexi své trpné existence, kterou může změnit jen její odchod nebo Paulova proměna. Komorní drama předkládá kromě podmanivě drsných scenérií a skvěle odstíněných hrdinů i zneklidňující otázku zodpovědnosti za rodinná selhání.

Zdroj: Film Europe Media Company


Popis / Obsah / Info k filmu Ali G Indahouse
Pojd na party!
DVD express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 06:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 06:00

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

42 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama