Zari
ohodnotit

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Další název:
Alexander a jeho naozaj veľmi zlý deň; Die Coopers - Schlimmer geht immer
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
81 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
Alexandrův den začíná tím, že mu žvýkačka uvízne ve vlasech a v průběhu dne začíná být vše ještě horší a horší. Soucitu se dočká až od své rodiny a začne přemýšlet, zda se špatné věci stávají jen jemu, jeho mámě, tátovi, bratrovi a sestře. Všichni totiž prožívají strašný, hrozný a velmi špatný den. Jelikož hlavní roli této povedené komedii dostal Steve Carell, můžete se těšit na pořádnou porci zábavy.

Zdroj: SPI International


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
Alexandr Cooper žije se svou rodinou v Los Angeles. V předvečer svých dvanáctých narozenin se obává nadcházejícího dne, protože se mu zdá, že na rozdíl od zbytku rodiny a spolužáků má nehoráznou smůlu. Proto si přeje, aby i zbylí členové rodiny prožili jeden opravdu špatný den. Otec Ben je již přes půl roku bez práce a čeká ho pohovor v počítačové firmě, matka Kelly připravuje prezentaci nové dětské knihy pro vydavatelskou společnost. Sestra Emily vystupuje ve školním představení v titulní roli Petra Pana a bratr Anthony skládá závěrečnou zkoušku na řidičský průkaz. Navíc připadá na všechny starost o ročního Trevise.

Den Alexandrových narozenin opravdu nezačíná dobře. Rodinný minivan má vybitou baterii, protože Emily nechala celou noc zapnutá světla. Otcovo výběrové řízení nevypadá příliš nadějně, matčina prezentace je malou katastrofou, Anhony řidičák neudělá a poškodí minivan, Emily pokazí školní představení předávkovaná sirupem proti kašli. Navíc malý Trevis v obchodě málem spolkne zelený zvýrazňovač. Alexandr se také dozví, že stejný den slaví narozeniny Philip Parker, který je ve škole populární svými bohatými večírky. Takže to vypadá, že na oslavu ke Cooperovým zřejmě nikdo nedorazí.

Celá rodina se sejde na školním představení. Alexandr se rodině přizná, že si přál, aby také všichni prožili jeden špatný den. Nikdo ale nevěří, že by se mohlo přání splnit, všechno je náhoda. Ale není zase vše tak špatně, jak to vypadalo dopoledne. Oblíbený spolužák Philip dostane plané neštovice a spolužáci se rozhodnou navštívit oslavu Alexandra. Oslava s australskou zoologickou minizahradou dopadne výborně až na útěk krokodýla, který si zaplave v bazénu, a klokana, který uteče do ulic L.A. Ben je přijat do zaměstnání, matčina prezentace nakonec také zaujala a kniha bude vydána. Anthony se usmíří se svou dívkou Célií a Alexandr se stane ve škole populárním.


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Aïlo Auguste-Judith

Auguste-Judith Aïlo

Naposled navštívené:
Aïlo Auguste-Judith

Auguste-Judith Aïlo