ohodnotit

Alchymista

Alchemik

Země:
Rok:
1988
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Alchymista

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8851minih8851Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 
Star Wars n
minih43902minih43902Belmonte (1995) 
Belmonte n
minih46164minih46164Angelika (2007) [DVD] 
n
minih3929minih3929Bezohledný pronásledovatel (1977) 
n
minih49211minih49211Paměť (1971) 
Память n
minih37726minih37726Bill a Ben 2 (2001) 
Bill and Ben 2 n
minih24693minih24693Pásla kone na betóne (1982) 
Pásla kone na betóne n
minih59926minih59926Čin-Čin (1974) [TV seriál] 
Čin-Čin n
minih31952minih31952Srdce v Atlantidě (2001) 
Heart's in Atlantis n
minih5523minih5523Černý kapitán (1951) 
Il capitano nero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (7)
3   - Agostino
5   - Kuvik
3   - Elementik
8   - vo.truhlas
4   - T800
7   - Area
5   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152859
Osobností: 637216
Fotografií: 582163
Plakátů: 276518
Obsahů a biografií: 140276

Poslední komentáře

Sicilské nešpory (1973)

Sicilské nešpory
Mafián Al Vescary plánuje na   10. velkou akci v N.Y., kterou   se chce i po 42 letech   pomstít, za povraždění   hlav mafie. Kdo něco ví,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Pepa (2018) [DCP]

Z

Pepa
pohledu chlapa spíš hodně   smutná komedie.Ten pocit   fláknout Špalkové byl   místy neodbytný :-))) Jinak   jako snímek lehké   zklamání.Nápad více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Truth or Dare (2012)

Truth or Dare
Vadí nebo nevadí? Velice   známá hra, kterou hrál snad   naprosto každý. A je to hra   skutečně nebezpečná,   neboť dostala do problémů   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

To (1990) [TV film]

NIc, než výprava

To
Srágora. 2 hvězdy za   výpravu, jinak vůbec nic.   Knižní originál je 1000x   lepší, totok bude mít   ještě nastavovanou   kaši...bla bla bla. více >

Autor: Worech | Hodnocení: 2 / 10

Chattel (2003)

Chattel
Čudujem sa, že tento   dokument je taký neznámy,   veď kvalitou aj výpovednou   hodnotou sa vyrovná   hocijakému známejšiemu   dokumentu na více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.152/0.117