reklama
 
ohodnotit

Alchymista

Alchemik

Země:
Rok:
1988
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Alchymista

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.12.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61752minih61752Dobrá manželka (2009) [TV seriál] 
The Good Wife n
minih28873minih28873Psycho III (1986) 
Psycho III n
minih58376minih58376Mstitel (2009) [Video] 
A Dangerous Man n
minih10738minih10738Království (1994) [TV minisérie] 
Riget n
minih34106minih34106Prokletá Argentina (2002) 
Imagining Argentina n
minih49191minih49191Odpor (2008) 
Defiance n
minih32389minih32389Babička je ráda (1978) [TV inscenace] 
Babička je ráda n
minih51424minih51424Charlie Chan v Riu (1941) 
Charlie Chan in Rio n
minih40350minih40350Bylo nás šest (1985) [TV seriál] 
n
minih58268minih58268A nagy ho-ho-horgász (1982) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - Agostino
5   - Kuvik
3   - Elementik
8   - vo.truhlas
4   - T800
7   - Area
5   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142424
Osobností: 609689
Fotografií: 531555
Plakátů: 255550
Obsahů a biografií: 131005

Poslední komentáře

Očista: Volební rok (2016)

Noční můra

Očista: Volební rok
Nový americký svátek pozbyl   svého prvotního významu a   změnil se v den, kdy bohatí   a majetní cíleně likvidují   chudé a bezbranné. Lidé se více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Taras Bulba (2009)

Bez tabáku i štávy

Taras Bulba
Ohromné zklamání. Tenhle   film měl všechny   předpoklady k tomu, aby se   mohl líbit. Dobří herci,   slušný rozpočet, dobrou   předlohu atd. více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Duna (1984)

Z tuha

Duna
Hodinové představování   postav,propletenec úvah a   snů nacpaný do rámce   fantasy.Film přeplněný   šílenostmi, podivnostmi, i   zajímavými více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Vřískot (1996)

Kravál

Vřískot
Ať na Scream nahlížím z   jakékoliv perspektivy,   vždycky mi vyjde   vykalkulovaný teenagerovský   slasher, který si sice   střílí ze více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Myšlenka možná i docela   dobrá, ale provedení   horší...nebo spíš úplně   na hovno. Proč vůbec někdo   takovýhle věci točí?   Myslim, že z více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.502/0.463