reklama
 
ohodnotit

Aladin - S brouky nejsou žerty [TV seriál]

Aladdin

Rok:
1994
Délka:
30 minut
„Začíná nový seriál... Aladin a jeho přátelé jsou tu zase, s mnohem větší legrací...“

Celkové hodnocení filmu Aladin - S brouky nejsou žerty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2009
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2017
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53361minih53361Watch Over Me (2006) [TV seriál] 
Watch Over Me n
minih30371minih30371Americká tragédie (1954) 
n
minih2847minih2847Alta tensión (1972) 
Alta tensión n
minih17807minih17807Gauneři (1991) 
Reservoir Dogs n
minih27951minih27951Ať žijí Simpsonovi (1998) [Video] 
Viva Los Simpsons n
minih8869minih8869Charleston (1977) 
Charleston n
minih17261minih17261Přejezd Kassandra (1976) 
The Cassandra Crossing n
minih31820minih31820Barevná poušť (1931) 
The Painted Desert n
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n
minih27140minih27140Barevná etuda Š. Kučery (1994) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
6   - Agostino
6   - vo.truhlas
3   - T800
10 - lisak-18
5   - dodoch
7   - Manučao
6   - Jou11
8   - Lucil
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.209/0.173