reklama
 
ohodnotit

Akcie P.Ž.H.

Další název:
Akcie Petersovy železářské huti; The P I Shares (The Peters Ironworks Shares)
Žánr:
Rok:
1919
Premiéra v ČR:
18.6.1920
„Podle dobového popisku: Bohatou Čechoameričanku před přepadením a její dědictví před loupeží zachrání majitel upadající huti. Zamilovaná dívka úspěšně investuje do obnovy podniku.“

Celkové hodnocení filmu Akcie P.Ž.H.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 36.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2513minih2513Absolutní peklo (1991) 
Hangfire n
minih3118minih3118Anna na krku (1954) 
Anna na šeje n
minih40794minih40794Abys na mě nezapomněl (2005) 
Para que no me olvides n
minih2712minih2712Akce Pelikán (2000) 
The Crew n
minih46026minih46026Taktický útok (1998) 
Tactical Assault n
minih15380minih15380Panenství (1937) 
Panenství n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n
minih5814minih5814Dálkové ovladače (1993) [Video] 
Remote n
minih14048minih14048Neporažená armáda (1938) 
n
minih58499minih58499Amor sin Maquillaje (2007) [TV seriál] 
Amor sin Maquillaje n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

36.7 %
3   - Agostino
2   - Rendys
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman

TV Program

ČT1 - Wallander (2008) [TV seriál]

22:50 - 00:20

32 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Kalifornie (1993)

22:25 - 00:20

57 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Nic nás nerozdělí (2012)

22:20 - 00:30

62 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Dnes zemřeš! (2005) [Video]

22:00 - 23:55

82 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144335
Osobností: 615149
Fotografií: 539258
Plakátů: 258075
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

Psí poslání (2017)

Psí poslání
Velmi zajímavý a citový   příběh o hledání smyslu   psího života vedle   člověka. A protože je psí   život kratší než ten   lidský, vypomohl si více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Past (1950)

Past
V době natočení se to   muselo publiku líbit -   čeští "švejkové"   přechytračili gestapo. Film   je napínavý, ale poněkud   nepravděpodobný.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Tetovaný (1968)

Tetovaný
Herecká legenda   francouzského filmu Jean   Gabin a mistr schizofrenních   postav Louis De Funes v jednom   filmu. Jeden je vysloužilý   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Matky na tahu (2016)

Bláznivé

Matky na tahu
komedie mi nevadí,ale mělo   by to mít nějaké   hranice.Přehnané afektované   scény mě vedly k   zamyšlení,zda to autoři   myslí vůbec vážně.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Nezkrotná Angelika (1967)

Nezkrotná Angelika
Angelika tedy už ví, že   hrabě de Peyrac opravdu žije   a tak se rozhodne ho najít.   Při cestě plného   dobrodružství a   všudypřítomného více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.329/0.296