reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Akce Teutonský meč

Unternehmen Teutonenschwert

Další název:
Operation Teutonic Sword
Žánr:
Země:
Rok:
1958
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Akce Teutonský meč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4715minih4715Buck a kazatel (1972) 
Buck and the Preacher n
minih27653minih27653Maléry pana účetního 2 (1983) 
Fantozzi subisce ancora n
minih2791minih2791Alchymista (1988) 
Alchemik n
minih2699minih2699Akceptuj mě (1984) [TV film] 
n
minih4676minih4676Brouk si na vše troufá (1971) 
n
minih9381minih9381Jánošík I, II (1963) 
n
minih22940minih22940Vše o Evě (1950) 
All About Eve n
minih36650minih36650Agenti dementi (2003) 
La gran aventura de Mortadelo y Filemón n
minih52905minih52905Člověk je tvor společenský (1961) 
Člověk je tvor společenský n
minih55515minih55515Bez roucha (1992) 
Noises Off... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
5   - Edward52
5   - Agostino
7   - Kuvik
9   - vo.truhlas
6   - miroslav22
3   - T800
8   - Area
5   - kamil.ice
1   - stixman
2   - deatdavid
8   - petrph
1   - martinfran
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606603
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.282/0.257