reklama
 
ohodnotit

Akce Kalimantan

Další název:
Aksi Kalimantán; Operation Kalimantan
Rok:
1962
Délka:
70 minut
Premiéra v ČR:
17.8.1962

Celkové hodnocení filmu Akce Kalimantan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2006
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96542minih96542Spring Breakers (2012) [2k digital] 
Spring Breakers n
minih41079minih41079Perníkářka a Větrný mládenec (1990) [TV inscenace] 
Perníkářka a Větrný mládenec n
minih19213minih19213Smrtící epidemie (1995) 
Outbreak n
minih8485minih8485Honzíkova cesta (1956) 
Honzíkova cesta n
minih16603minih16603Poslední psanec (1994) [TV film] 
The Last Outlaw n
minih28959minih28959Tichý Američan (2002) 
The Quiet American n
minih16653minih16653Poslední západ slunce (1961) 
The Last Sunset n
minih16426minih16426Porno (1990) 
Porno n
minih102329minih102329Špioni, lži a alibi (1992) 
Spice Inc. n
minih12142minih12142Matinee (1993) 
Matinee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (14)
6   - curil
5   - Erkul
6   - clara.bow
3   - Frolíček
6   - Edward52
4   - Agostino
5   - Kmotr95
10 - dederon
6   - rosta12
6   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - ZdenekJira
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635266
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.589/0.494