reklama
 
ohodnotit

Akát

Acacia

Další název:
Akasia; 아카시아
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Akát

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
TCM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35167minih35167A.B.C.D.T.O.P.O.L. (2002) 
n
minih43987minih43987Čáry máry nebožtík (1942) 
A-Haunting We Will Go n
minih33939minih33939Jezero smrti (1999) [TV film] 
Das Biest im Bodensee n
minih15698minih15698Pes baskervillský (1983) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih56566minih56566Černý Cadillac (2003) 
Black Cadillac n
minih40523minih40523Zabijáci osamělých srdcí (2006) 
Lonely Hearts n
minih37349minih37349Barbie z Labutího jezera (2003) [Video] 
Barbie of Swan Lake n
minih40889minih40889Červi (1976) 
Squirm n
minih36653minih36653Čínská odysea (2002) 
Tianxia Wushuang n
minih25959minih25959Skalní v ofsajde (1960) 
Skalní v ofsajde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
9   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - TCM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.25/0.217