reklama
 
ohodnotit

Ahoj, Věro!

Szevasz, Vera!

Další název:
Hello Vera
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Ahoj, Věro!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.8.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17427minih17427Příliš tvrdý (1983) 
n
minih43077minih43077Sejmi je všechny (2007) 
Shoot 'Em Up n
minih27589minih27589Král sokolů (2000) 
Sokoliar Tomáš n
minih32894minih32894Holka na roztrhání (2002) 
Sweet Home Alabama n
minih42363minih42363Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 
The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning n
minih18878minih18878O sirotkovi z Radhoště (1996) [TV film] 
O sirotkovi z Radhoště n
minih23457minih23457Záhada hlavolamu (1993) 
Záhada hlavolamu n
minih42166minih42166Prášky na spanie (1996) [TV film] 
Prášky na spanie n
minih97262minih97262Cup Cake (2010) 
Cup Cake n
minih36746minih36746Kámoš (2003) 
Buddy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 %
5   - curil
5   - Agostino
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

112 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Vzkaz Růženy Ostré

04:10 - 04:25

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Ve víně je láska (2011) [TV fi...

03:30 - 06:10

42 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145798
Osobností: 619721
Fotografií: 545914
Plakátů: 261012
Obsahů a biografií: 133649

Poslední komentáře

Alibaba a 40 loupežníků (1954)

Alibaba a 40 loupežníků
Diváci těšící se na   klasický velmi známý   příběh budou velice   zklamáni. Tohle je zcela   něco jiného a z původní   předlohou to nemá více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Závěť (2007)

Tak lepší než Seno, Slunce... to je, ale...

Závěť
Tato Kusturicova komedie je   už trochu, hodně moc crazy.   Emir tu velmi přitlačil na   prvoplánovou strunu humoru.   Skoro až někam ke Slunci, více >

Autor: m6k

Bastard Django (1969)

Bastard Django
Django opět na scéně!   Tentokrát jako mstitel zrady   z války Severu proti Jihu,   který budí dojem, že   přichází z jiného světa.   Úsporný více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Důvod žít a důvod zemřít (1973)

Proč si tento western pouštět?...

Důvod žít a důvod zemřít
Spíše slabší western,   který vypadá levně a   odfláknutě. Prvních 50 min.   se neděje NIC, potom malinko   film nabírá na obrátkách,   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Čtvrtá série se mi líbila   nejmíň a většina dílů je   dle mého spíše lehounce   nadprůměrná a tento díl   není jiný. Starší paní   zavražděná více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.461/0.426