ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ahoj, blecho!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43798minih43798En Soap (2006) 
En Soap n
minih49689minih49689Afro Samurai: Resurrection (2009) [TV film] 
Afro Samurai: Resurrection n
minih55601minih55601Polojasno (2009) 
Partly Cloudy n
minih19587minih19587Star Trek: Nová generace (1987) [TV seriál] 
Star Trek: The Next Generation n
minih36674minih36674Mezi námi děvčaty (2003) 
Freaky Friday n
minih27838minih27838Útok na ponorku (1997) [Video] 
Crash Dive n
minih7538minih7538Fanfán Tulipán (1951) 
Fanfan la Tulipe n
minih5288minih5288Kontakt (1997) 
Contact n
minih49342minih49342Ars Gratia Artis (1969) 
Ars Gratia Artis n
minih48679minih48679Ben X (2007) 
Ben X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.3 % (8)
5   - pataamat
5   - Agostino
6   - Kuvik
6   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154111
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278207
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.23/0.197