reklama
 
ohodnotit

Agent spécial à Venise

Další název:
Mission to Die ; Mission to Venice (USA); Mord am Canale Grande (West Germany) ; Spia che venne dall'ovest, La (Italy); Voir Venise... et crever (France);
Žánr:
Země:
Rok:
1964
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Agent spécial à Venise

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28454minih28454Carmelo and Me (2000) 
Carmelo and Me n
minih56330minih56330Sharpova spravedlnost (1997) [TV film] 
Sharpe's Justice n
minih55718minih55718Černý anděl (2002) 
Senso '45 n
minih13327minih13327Na krásném modrém Dunaji (1994) 
Kék Duna keringö n
minih49973minih49973Muži v říji (2009) 
Muži v říji n
minih15308minih15308Pán a sluha (1938) 
n
minih37021minih37021Americké psycho 2 (2002) [Video] 
American Psycho II: All American Girl n
minih46651minih46651Chaplin dokonalou dámou (1915) 
A Woman n
minih53166minih53166Blázinec na koleji 2 (2006) 
Dorm Daze 2 n
minih4825minih4825Bye bye, Baby - Mám toho dost (1988) 
Bye Bye Baby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
8   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tomkal
6   - paja.pipin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144283
Osobností: 615020
Fotografií: 539028
Plakátů: 258002
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.326/0.293