Zari
ohodnotit

After: Polibek

After

Další název:
After: Bozk
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
11.4.2019
„Nechte se svést“

Komentáře k filmu After: Polibek

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
AtemuLukas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2020
After
Hodně kontroverzní film, kde   se názory na něj liší.   Muži tvrdí, že to je   přeměňovaná slátanina pro   teenagery, a dámy si u filmu   zase pobrečí, protože to je   přeci After! No ale kde je ta   pravda? No tak se na to   podíváme.

Ihned v prvních minutách   filmu jsem měl pocit, že se   jedná o remake Twilight.   Naprosto stejný intro i   úvod. Mladá studentka jde do   nového města na novou kolej,   kde má strávit cely rok bez   své rozvedené matky.

A nebylo by to   love story, kdyby tu nepotkala   atraktivního adonise, který   je i bad boy. Během chvilky   je jasné jiskření a touha   hlavní představitelky   obrátit ho na světlou   stranu. (Ne tak úplně,   trochu vtipkuji) Ale tohle je   ve zkratce námět   příběhu.

Co   mi však vadí hodně. Ve   všech recenzích lákalo na   to, jestli mladá studentka   změní “nebezpečného”   bad boye. Film jsem viděl, a   moc nějak nechápu, v čem   byl tak strašně bad. No nic   jdeme dál. To že je film   nehorázně předvídatelný a   dalo by se říct, že je   celkem bez obsahu se dá   kupodivu přežít.

Teď si asi   říkáte jak. No asi takhle.   After-polibek je film na   který se budete rozhodně   chtít podívat se svojí   partnerkou. Je tam dost   romantických chvilek a   přiznejme se, každý se rád   se svojí polovičkou podívá   na nějakou romantiku. Takže   za mě proč ne. Dal bych 6/
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.4.2019
║Rozpočet   $14miliónov║Tržby USA   $11,148,330║Tržby   Celosvetovo $27,115,718▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ Umelina na entú.   Ústredná dvojica je aspoň   na pohľad roztomilá ale ten   tupý dej, zaľúbenie,   rozchod,.... to je fakt   utrpenie sledovať. /videl v   kine: 20%/
Endre-silentname
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.11.2019
After" dostane dúfam na   tomto mieste konečnú a   nebudeme sa púšťať do   ďalšieho pokračovania, lebo   toto je maximálne umelý   americký romantický gýč s   obrovským výplachom klišé,   za ktorý by sa podľa mňa   hanbila aj Stephanie   Meyerová. V prvom rade musím   povedať, že ústredná   dvojica má absolútne nulovú   chémiu, dialógy sú veľmi   umelé a nič filmu nepodáva   pomocnú ruku v rámci dobre   napísaných momentiek. A keď   je to zle napísané a herci   nemajú chémiu, ako z toho   môže niečo reálne   vzniknúť. Okrem toho akcent,   ktorý tu má Hero Fiennes   Tiffin znie ako keby sa   snažil imitovať Arnolda   Schwarzeneggera a znie to   absolútne otrasne. No keby   tomu aspoň príbeh pomáhal.   Tento film proste na nás   vypúšťa bublinky odpadu a   hnusu. A v momente ako   prasknú a všetka tá špina   sa vám dostane do tváre je   vám z toho zle. Scénky sú   maximálne nalinajkované, je   to priehľadné jak stará   telenovela. Vieme čo sa   stane, vieme ako sa to stane,   vieme aké budú reakcie   jednotlivých postáv, vieme   dokopy absolútne všetko. A   čím ďalej to ide, tým viac   to tlačí všetky tieto   klišé do našich hláv a   tým viac je z toho mne ako   divákovi zle. Od momentky ako   sa naša hrdinka dostala na   školu som vedel, že toto   bude bolieť. Že to nebude   dobrý film. No dúfal som,   že si to nájde aspoň   nejakú súdnosť a bude mať   aspoň čo to ponúknuť.   Výsledne však čím viac nad   tým rozmýšľam, tým viac   sa utvrdzujem, že toto je   absolútne ukážkový   príklad príbehu, ktorý   manipuluje dievčatami a v čo   veria. A okrem toho je to   okorenené tak neskutočne   odporným soundtrackom plný   všetkých možných popových   sračiek, ktoré miestami ani   len nereflektujú to, čo sa   vlastne deje a aké majú   naši hrdinovia pocity.   Miestami mám pocit, že   všetky skladby museli byť   proste len popík, ktorý tomu   zdvihne čísla. Lebo všetci   milujú v dnešnej dobe tento   typ hudby. A stále len   klavír, aby pomáhal k tomu   tlačiť z ľudí emócie.   Toto je skutočne špatný   štart nového mesiaca. Ale   aspoň môžem povedať, že   som ten film videl, že som ho   odsledoval od začiatku až do   konca a viac sa k nemu   nevrátim. A môžem povedať   všetkým ostatným, aby sa k   nemu nepribližovali ani na   jedno zhliadnutie. Odpad.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

After: Pouto (2022)

 After: Pouto (2022)
After: Pouto n
After Ever Happy
Žánr: romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Castille Landon

(pokračování)

After: Tajemství (2021)

 After: Tajemství (2021)
After: Tajemství n
After We Fell
Žánr: drama
Země: Spojené státy americké / Bulharsko
Režie: Castille Landon

(pokračování)

After: Přiznání (2020)

 After: Přiznání (2020)
After: Přiznání n
After We Collided
Žánr: drama / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Roger Kumble

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:20 - 02:15

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:35

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
René Guérin

Guérin René

Roxane

Roxane
Roxane

Naposled navštívené:
René Guérin

Guérin René

Roxane

Roxane
Roxane