reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Africká divočina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ma.kyn.ka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46757minih46757Maigret: L'ombra cinese (2004) [TV film] 
Maigret: L'ombra cinese n
minih16901minih16901Prázdniny v Římě (1953) 
Roman Holiday n
minih40370minih40370Deadwood (2004) [TV seriál] 
Deadwood n
minih2733minih2733Akvarely (1978) 
Akwarele n
minih28372minih28372Gen X Cops (1999) 
Gen - X Cops; Tejing xinrenlei n
minih29504minih29504Snila jsem o Africe (2000) 
I Dreamed of Africa n
minih27645minih27645O makové panence (1971) [TV seriál] 
O makové panence n
minih24635minih24635Případ Lupínek (1960) 
n
minih27818minih27818Insider: Muž, který věděl příliš mnoho (1999) 
The Insider n
minih45653minih45653Let's Dance 2 (2008) 
Step Up 2: The Streets n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
5   - Agostino
7   - Kuvik
10 - satyr
5   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
7   - Alfpaseka
5   - jura1973
5   - ma.kyn.ka
7   - martinfran

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.538/0.512