reklama
 
ohodnotit

Afoňka už nechce pást soby

Další název:
Afonka Does Not Want to Herd Reindeer Anymore
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
7.6.2005
„celovečerní dokumentární film Martina Ryšavého o životě sibiřských kočovníků“

Celkové hodnocení filmu Afoňka už nechce pást soby

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58765minih5876512 znamení (2007) [TV seriál] 
Zodiak - Der Horoskop-Mörder n
minih4193minih4193Černá duha (1989) 
Black Rainbow n
minih42352minih42352Psycho IV: Začátek (1990) [TV film] 
Psycho IV: The Beginning n
minih60127minih60127Bostonský škrtič (2008) [Video] 
Boston Strangler: The Untold Story n
minih42428minih42428Být Romem (2001) [Video] 
n
minih25358minih25358Bolek a Lolek sportují (1996) 
n
minih4190minih4190Blackjack (1997) [TV film] 
Blackjack n
minih34838minih34838Cirkus Maximus (1980) 
Circus Maximus n
minih36902minih36902Blueberry (2003) 
Muraya: L'expérience secrète de Mike Blueberry n
minih3865minih3865Bez práva na omyl (1975) 
Bez prava na ošibku n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.7 %
4   - Kuvik
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.203/0.166