reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Afghánistán

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
PALI777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3224minih3224Ariel (1988) 
Ariel n
minih36678minih36678Andělé (2003) 
n
minih58927minih58927Pan des Lourdines (1942) 
Monsieur des Lourdines n
minih2997minih2997Slogan (1969) 
Slogan n
minih10309minih10309Kluci z bronzu (1980) 
n
minih58656minih58656Ainsleyho labužnický Expres (2000) [TV seriál] 
Gourmet Express n
minih19444minih19444Spartakus (1960) 
Spartacus n
minih57865minih57865Úžasná planeta (2009) [DVD] 
n
minih37176minih37176Akta Pentagon (2003) [TV film] 
The Pentagon Papers n
minih18758minih18758Shalako (1968) 
Shalako n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.9 %
5   - Agostino
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
6   - tvo
6   - boudaj
10 - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - jura1973
3   - PALI777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.189/0.156