reklama
 
ohodnotit

Aféra profesora Murriho

Fatti di gente perbene

Další název:
La grande bourgeoise (FR); The Murri Affair
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Aféra profesora Murriho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.2.2017
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56481minih56481Louise-Michel (2008) 
Louise-Michel n
minih135280minih135280Rozzářit hvězdy (2014) 
Set Fire to the Stars n
minih4513minih4513Bouřlivé dny (1990) 
Days of Thunder n
minih9541minih9541Její alibi (1989) 
Her Alibi n
minih25937minih25937Daleko je do nebe (1972) 
Ďaleko je do neba n
minih35783minih35783Moje válka (2001) 
Boźe skrawki / Edges of the Lord n
minih40635minih40635Berlín, Alexandrovo náměstí (1980) [TV seriál] 
Berlin, Alexanderplatz n
minih138682minih138682Pod pískem (2015) 
Under sandet n
minih51168minih51168Vražda v mém domě (2006) [TV film] 
Murder in My House n
minih48418minih48418Tajný život včel (2008) 
The Secret Life of Bees n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 % (12)
7   - curil
8   - clara.bow
5   - Agostino
5   - Kuvik
2   - radegaster
4   - T800
5   - kamil.ice
8   - Zdenek13
1   - stixman
7   - Grassel
4   - Alfpaseka
6   - jura1973
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.319/0.28