';
ohodnotit

Aféra profesora Murriho

Fatti di gente perbene

Další název:
La grande bourgeoise (FR); The Murri Affair
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Aféra profesora Murriho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.2.2017
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76012minih760128213: Dům hrůz (2010) [Video] 
Gacy House n
minih158694minih158694Pozor na oči (2018) 
Au poste! n
minih13171minih13171Sestup Orfeův (1959) 
The Fugitive Kind n
minih24609minih24609Prosím, nebudit (1962) 
Prosím, nebudit n
minih36886minih36886Třináct u stolu (1985) 
Thirteen at Dinner n
minih28471minih28471Tuvalu (1999) 
Tuvalu n
minih47574minih47574Pozdní léto (1974) [TV inscenace] 
Pozdní léto n
minih54661minih54661Nádherný idiot (1964) 
Une ravissante idiote n
minih46698minih46698Egypt: Po stopách věčnosti (1982) 
Egypt: Quest for Eternity n
minih16862minih16862Pravdivé zpovědi (1981) 
True Confessions n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 % (12)
7   - curil
8   - clara.bow
5   - Agostino
5   - Kuvik
2   - radegaster
4   - T800
5   - kamil.ice
8   - Zdenek13
1   - stixman
7   - Grassel
4   - Alfpaseka
6   - jura1973
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183566
Osobností: 687968
Fotografií: 735581
Plakátů: 354414
Obsahů a biografií: 168973

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení