ohodnotit

Aféra Cartier [TV film]

Cartier Affair

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
104 minut
„Profesionální podvodník se rozhodne okrást bohatou herečku, ale místo toho se do ní zamiluje.“

Celkové hodnocení filmu Aféra Cartier

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 39.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.1.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2018
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23449minih23449Začít znovu (1979) 
Starting Over n
minih28702minih28702Čínská lázeň (1999) 
Xizao / Shower n
minih26725minih26725Trio Angelos (1964) 
n
minih2739minih2739Alabama (1984) 
n
minih32663minih32663Kung Prásk: Smrtonosná smrt (2001) 
Kung Pow: Enter the First n
minih26957minih26957Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky (1988) 
n
minih55574minih55574Malý televizní kabaret (1977) [TV pořad] 
Malý televizní kabaret n
minih44559minih44559Dottie dostává na zadek (1993) 
Dottie Gets Spanked n
minih12658minih12658Mladý Winston (1972) 
Young Winston n
minih24973minih24973Muž, který věděl příliš málo (1997) 
The Man Who Knew Too Little n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

39.1 % (11)
3   - curil
5   - Agostino
1   - Kuvik
6   - Johnny1
4   - T800
5   - Area
5   - kamil.ice
2   - stixman
6   - Grassel
1   - Alfpaseka
5   - jura1973

TV Program

ČT1 - GEN (1993) [TV cyklus]

20:05 - 20:25

1 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

6 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154111
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278206
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.361/0.315