ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Adamski

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37388minih37388Člověk vo veľkej hale (1964) 
Človek vo veľkej hale n
minih41254minih41254Zpátky ve hře (2005) 
Rebound n
minih44129minih44129P.S. Miluji Tě (2007) 
P.S. I Love You n
minih36844minih36844Ein Guru kommt (1980) 
Ein Guru kommt n
minih46734minih46734Argentinka v New Yorku (1998) 
Un Argentino en Nueva York n
minih33484minih33484Boží hřiště (2002) 
God´s Sandbox n
minih42019minih42019Dangerous Tides (1998) [Video] 
n
minih5279minih5279Concorde - Letiště 1979 (1979) 
The Concorde: Airport '79 n
minih37851minih37851Čistá (2002) 
Pure n
minih41359minih413599 hráčů se smrtí (2005) 
House of 9 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 % (9)
5   - Agostino
6   - Kuvik
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973
8   - CESTA11573

TV Program

ČT1 - Dynastie Nováků (1982) [TV ser...

10:35 - 11:30

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Hádanky domů života

11:05 - 11:35

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Padající hvězda (2002) [TV fil...

10:35 - 12:25

35 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154566
Osobností: 640016
Fotografií: 588861
Plakátů: 279928
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.165/0.132