reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Adamski

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30810minih30810Ostrov bázně (1938) 
Gateway n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih24588minih24588Choď a nelúč sa (1979) 
Choď a nelúč sa n
minih156848minih156848Arzt mit Nebenwirkung (2017) [TV film] 
Arzt mit Nebenwirkung n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih3489minih3489Maciste, nejsilnější gladiátor na světě (1962) 
Maciste, il gladiatore più forte del mondo n
minih4523minih4523Bouřlivý život Joe Ortona (1987) 
n
minih4962minih4962Casanova 70 (1965) 
Casanova 70 n
minih40225minih40225V tom domě straší! (2006) 
Monster House n
minih40782minih40782American Zoetrope (2004) [Video] 
A Legacy of Filmmakers: The Early Years of American Zoetrope n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 % (9)
5   - Agostino
6   - Kuvik
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
3   - Alfpaseka
4   - jura1973
8   - CESTA11573

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:35 - 04:59

21 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž

04:35 - 04:59

21 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 04:59

1 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:25 - 06:20

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152446
Osobností: 636648
Fotografií: 579140
Plakátů: 275808
Obsahů a biografií: 139905

Poslední komentáře

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Krvežíznivé opice (2007) [Video]

Krvežíznivé opice
Nebetyčná a hrozná hovadina   a kravina, kterou nezachraní   ani učinkovaní Fahrid Murray   Abraham a dalších hvězd a   hvězdiček made in hollywood.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.172/0.137