reklama
 
ohodnotit

Adam a Eva

Adam & Eva

Země:
Rok:
1997
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Adam a Eva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.1.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.10.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48398minih48398Valčík s Baširem (2008) 
Waltz with Bashir n
minih34449minih34449A život jde dál (1969) 
Setkání - A život jde dál n
minih9428minih9428Jdi na to (1983) 
Nati con la camicia n
minih44706minih44706At Home with Shields and Yarnell (1978) [TV film] 
At Home with Shields and Yarnell n
minih47596minih47596Blondýna za rohem (1984) 
Blondinka za uglom n
minih58806minih58806Nehoda (2009) 
Yi ngoi n
minih29094minih29094G.I. Joe (1985) [TV seriál] 
G.I. Joe n
minih4727minih4727L'étrangère (1930) 
L'étrangère n
minih2410minih24109 1/2 týdne (1985) 
Nine 1/2 Weeks n
minih36699minih36699Troja (2004) 
Troy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46 % (10)
5   - Agostino
2   - Kuvik
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - tvo
4   - boudaj
10 - Grassel
5   - jura1973
4   - CESTA11573
5   - hrncir20

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:10 - 16:00

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Mistři stavitelé

15:35 - 16:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:00 - 15:55

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151246
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273915
Obsahů a biografií: 139061

Poslední komentáře

Neon Demon (2016)

Neon Demon
Kde jsem k tomuhle přišel,   to věru nevím. Sto minut   zabitých. I když je fakt,   že na konci se pár   zajímavých záběrů   objevilo, ale to už mne na   filmu nezajímalo vůbec nic.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Parta hic (1976)

Parta hic
I když tato klasika nepatří   mezi mé nej, přesto se ni   vždy rád občas kouknu.   Zábavička pro celou rodinu   mi navíc ještě krásně   asociuje mládí.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Pár nenormálních aktivit (2013) ...

Pár nenormálních aktivit
Přiznávám, že můj názor   může být ovlivněn tím,   že jsem neviděl Paranormal   Activity, na druhou stranu   není to zdaleka první   parodie, u více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.178/0.138