reklama
 
ohodnotit

Adam a Eva

Adam & Eva

Země:
Rok:
1997
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Adam a Eva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.1.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.10.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n
minih58529minih58529Pravá tvář vášně (2008) [TV seriál] 
El rostro de Analia n
minih9031minih9031Chytit krále (1984) [TV film] 
To Catch a King n
minih2700minih2700Ake a jeho svět (1985) 
Åke och hans värld n
minih25121minih25121Město andělů (1998) 
City of Angels n
minih4770minih4770Bůh nám pomáhej (1985) 
Heaven Help Us n
minih51146minih51146Mariana, královna noci (2003) [TV seriál] 
Mariana de la Noche n
minih24207minih24207Zvoník od Matky boží (1982) [TV film] 
The Hunchback of Notre Dame n
minih5784minih5784Ďáblův dech (1993) 
n
minih7233minih7233Ed (1996) 
Ed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46 %
5   - Agostino
2   - Kuvik
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - tvo
4   - boudaj
10 - Grassel
5   - jura1973
4   - CESTA11573
5   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Rebelové (2001)

21:30 - 23:24

102 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Silkwoodová (1983)

22:00 - 00:10

72 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Letní interview

22:55 - 23:35

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Nepoučitelní (2013)

22:00 - 00:10

72 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145759
Osobností: 619575
Fotografií: 545761
Plakátů: 260904
Obsahů a biografií: 133614

Poslední komentáře

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Policajt v Beverly Hills (1984)

Policajt v Beverly Hills
Ani už nevím, proč jsem   tolik let na ten film   nekoukal. Prostě Murphyho   klasika a možná vůbec   nejlepší jeho film.   Klasickej příběh, super   hlášky, slušná akce,   prostě paráda.

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.263/0.225