ohodnotit

Ach, ta léta bláznivá

Ah, Wilderness!

Žánr:
Rok:
1935
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Ach, ta léta bláznivá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24948minih24948Země policajtů (1997) 
Cop Land n
minih21296minih21296Pan Myška (1942) 
Monsieur La Souris n
minih36169minih36169Vzkříšení (1977) [TV film] 
Vzkriesenie n
minih8100minih8100Harry a Hendersonovi (1987) 
Harry and the Hendersons n
minih25525minih25525Hadí oči (1998) 
Snake Eyes n
minih56801minih56801Fotři jsou lotři (2010) 
Meet the Fockers Sequel n
minih70875minih70875Záhada Mont Blanc (2009) [TV film] 
Claire Brunetti: Piste noire n
minih60983minih60983Mateřské galeje (2009) 
Motherhood n
minih48643minih48643Palte do mne (2006) 
Fuoco su di me n
minih14144minih14144Neúplatní (1987) 
The Untouchables n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 % (12)
5   - Agostino
6   - rosta12
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - tvo
2   - Grassel
4   - Alfpaseka
5   - jura1973
4   - CESTA11573
6   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:00 - 23:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

23:20 - 00:05

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:55 - 23:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:45 - 00:05

43 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166370
Osobností: 661038
Fotografií: 646696
Plakátů: 311218
Obsahů a biografií: 153060

Poslední komentáře

Pidilidi (1997)

Pidilidi
Roztomilá blbinka, jejíž   kouzlo tkví v kontrastu   našeho a pidisvěta a hlavně   v tom, co si pidilidi   "půjčí" z našeho a na co   to více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přízrak lásky (1981)

Přízrak lásky
Trochu ťažkopádnejší film   o "mŕtvej" láske, ktorá sa   začne dotyčnému zjavovať.   Samotný príbeh o iba dvoch   postavách však nie je   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Pod vodou (2019)

Pod vodou
Znáte filmy Leviathan (1989)   nebo Život (2017) a   samozřejmě i dalším   snímkům je to podobné.   Pokud ano je to takový mix   těch zmíněných více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Na palubu! (2020)

Na palubu!
Velmi milá, lehká a   přirozeně plynoucí komedie   z dílny Guillaume Brace.   Ideální do letního kina.   Díky, KVIFF. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Než skončí léto (2019)

Než skončí léto
Intenzivní, nespoutaný a   místy nepochopitelný -   takový je film "Než skončí   léto" i život hlavní   hrdinky.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.194/0.181