ohodnotit

Ach, du fröhliche

Další název:
Ach, du fröhliche...
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Ach, du fröhliche

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49904minih49904Tváří v tvář (1963) 
Licem u lice n
minih41395minih413952001 maniaků (2005) 
2001 Maniacs n
minih20754minih20754Ten kluk je postrach (1990) 
Problem Child n
minih2940minih2940Amigo (1980) 
n
minih25980minih25980Aloisův los (1919) 
n
minih16688minih16688Pošťák vždy zvoní dvakrát (1981) 
The Postman Always Rings Twice n
minih19049minih19049Slimáci (1988) 
Slugs, muerte viscosa n
minih7851minih7851Generál Patton (1970) 
Patton n
minih14911minih14911Oko za oko (1996) 
Eye for an Eye n
minih43022minih43022Střelný prach (1985) 
Poroch n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jablko nepadá daleko od stromu (1986)

 Jablko nepadá daleko od stromu (1986)
Jablko nepadá daleko od stromu n
Wie die Alten sungen...
Žánr: hořká komedie
Země: NDR
Režie: Günter Reisch

(pokračování)

Hodnocení filmu

44 % (10)
5   - Agostino
10 - dederon
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
2   - Alfpaseka
4   - jura1973
3   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.429/0.388