reklama
 
ohodnotit

Ach, du fröhliche

Další název:
Ach, du fröhliche...
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Ach, du fröhliche

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9443minih9443Je-li kde na světě ráj (1961) 
Je-li kde na světě ráj n
minih54500minih54500Čarodějky z Greenham Common (1985) [TV hra] 
Čarodějky z Greenham Common n
minih16492minih16492Posel úsvitu (1950) 
Posel úsvitu n
minih2809minih2809Alice Cooper: Welcome to my Nightmare (1975) [TV koncert] 
Alice Cooper: Welcome to my Nightmare n
minih31043minih31043Lady Chatterleyová (1993) [TV minisérie] 
Lady Chatterley n
minih41388minih41388Zlatovláska (1973) [TV inscenace] 
Zlatovláska n
minih75863minih75863Tango (1977) [TV inscenace] 
Tango n
minih51802minih51802Ať vejde ten pravý (2008) 
Låt den rätte komma in n
minih7388minih7388Ernst Thälmann - Syn své třídy (1954) 
Ernst Thälmann - Sohn seiner Klasse n
minih36753minih36753Americká zbraň (2002) 
American Gun n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44 %
5   - Agostino
10 - dederon
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
2   - Alfpaseka
4   - jura1973
3   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145797
Osobností: 619720
Fotografií: 545911
Plakátů: 261004
Obsahů a biografií: 133648

Poslední komentáře

Alibaba a 40 loupežníků (1954)

Alibaba a 40 loupežníků
Diváci těšící se na   klasický velmi známý   příběh budou velice   zklamáni. Tohle je zcela   něco jiného a z původní   předlohou to nemá více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Závěť (2007)

Tak lepší než Seno, Slunce... to je, ale...

Závěť
Tato Kusturicova komedie je   už trochu, hodně moc crazy.   Emir tu velmi přitlačil na   prvoplánovou strunu humoru.   Skoro až někam ke Slunci, více >

Autor: m6k

Bastard Django (1969)

Bastard Django
Django opět na scéně!   Tentokrát jako mstitel zrady   z války Severu proti Jihu,   který budí dojem, že   přichází z jiného světa.   Úsporný více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Důvod žít a důvod zemřít (1973)

Proč si tento western pouštět?...

Důvod žít a důvod zemřít
Spíše slabší western,   který vypadá levně a   odfláknutě. Prvních 50 min.   se neděje NIC, potom malinko   film nabírá na obrátkách,   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Čtvrtá série se mi líbila   nejmíň a většina dílů je   dle mého spíše lehounce   nadprůměrná a tento díl   není jiný. Starší paní   zavražděná více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.238/0.204