';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ach, Carmelo!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.2% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Michal1667
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2006
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2353minih235320 let písniček Honzy Nedvěda (1993) 
20 let písniček Honzy Nedvěda n
minih8382minih8382Hodíme se k sobě, miláčku...? (1974) 
Hodíme se k sobě, miláčku...? n
minih58892minih58892Věrný pes Čiko (1987) 
Hačiko monogatari n
minih25869minih258698 MM (1999) 
8 MM n
minih28529minih28529Taková normální rodinka (1971) [TV minisérie] 
Taková normální rodinka n
minih28457minih28457Spider-Man (2002) 
Spider-Man n
minih39715minih39715Kriminálka New York (2004) [TV seriál] 
CSI: New York n
minih33471minih33471Ani ryba, ani rak (2002) 
Nicht Fisch, nicht Fleisch n
minih14821minih14821Dames (1934) 
Dames n
minih7058minih7058Dva machři mezi nebem a peklem (1972) 
...Più forte ragazzi! n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.2 % (12)
5   - Agostino
4   - Kuvik
9   - whack
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - Michal1667
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
4   - jura1973
4   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183593
Osobností: 688026
Fotografií: 735690
Plakátů: 354519
Obsahů a biografií: 169004

Poslední komentáře

Watcher (2022)

PROCESOR!

Watcher
Čekal jsem od toho víc. Za   mě to zpočátku byla   nevýslovná nuda s hlavní   hysterkou, co všude viděla   úchyláky jen se někam   pohnula. více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení