';
ohodnotit

ABC

Země:
Rok:
1987

Celkové hodnocení filmu ABC

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45505minih45505Shrekoleda (2007) [TV film] 
Shrek the Halls n
minih56745minih56745A housle přestaly hrát (1988) 
I skrzypce przestaly grac / And the Violins Stopped Playing n
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n
minih7732minih7732Francouzská spojka (1971) 
The French Connection n
minih17274minih17274Přepadení v Pacifiku (1992) 
Under Siege n
minih2525minih2525IA in Oberbayern (1956) 
IA in Oberbayern n
minih57669minih57669Bílá kůže (2004) 
La peau blanche n
minih52790minih52790Čtyři za žádného (2004) 
O Diabo a Quatro n
minih46095minih46095Bratz (2007) 
Bratz: The Movie n
minih22927minih22927Vrchní, prchni! (1980) 
Vrchní, prchni! n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 % (11)
4   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - stixman
10 - michaela11
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - jura1973
2   - CESTA11573
4   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183577
Osobností: 688002
Fotografií: 735610
Plakátů: 354455
Obsahů a biografií: 168980

Poslední komentáře

Případ dvou sester (2019) [TV fi...

Případ dvou sester
A nedám si říct a nedám!   Zkusil jsem další díl   Případů, tentokrát dvou   sester. Je to špatný,   herecky hodně slabý, Karel   Dobrý více >

Autor: topipig | Hodnocení: 4 / 10

Není čas zemřít (2021)

Není čas zemřít
V pořadí dvacátápátá a s   Dnielem Craigem pátá a   poslední bondovka. Hlavní   melodii nazpívala Billie   Eilish, kterou moc rád nemám   (můj více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení