reklama
 
ohodnotit

ABC

Země:
Rok:
1987

Celkové hodnocení filmu ABC

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24644minih24644Robinsonka (1956) [TV film] 
Robinsonka n
minih5378minih5378Cyrano z Bergeraku (1990) 
Cyrano de Bergerac n
minih5015minih5015Cesta (1974) 
Il viaggio n
minih31688minih31688A co dál? (1988) 
A sega nakade? n
minih58645minih58645Jean Michel Jarre: Oxygene in Moscow (1997) [Video] 
Jean Michel Jarre: Oxygene in Moscow n
minih32609minih32609Chlapci ze sboru (1977) 
The Choirboys n
minih51816minih51816Arthur Russell: Riskantní kombinace (2008) 
Wild Combination: A Portrait of Arthur Russell n
minih54977minih54977Coffy (1973) 
Coffy n
minih5902minih5902Dave (1993) 
Dave n
minih31553minih31553Bengálský poklad (1953) 
Il Tesoro del Bengala n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 %
4   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
3   - T800
1   - stixman
10 - michaela11
5   - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - jura1973
2   - CESTA11573
4   - hrncir20

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:40 - 16:25

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Sedět na dvou židlích

15:35 - 16:35

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

5 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145806
Osobností: 619751
Fotografií: 545933
Plakátů: 261024
Obsahů a biografií: 133655

Poslední komentáře

Cesta do Číny (1983)

Cesta do Číny
Akční romantika nejvíce   připomínající   dobrodružství Indiana   Jonese, jehož první díl byl   natočen o dva roky dříve.   Je známo, že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Bláznivá smrt (2014) [TV epizoda...

Bláznivá smrt
Jakpak se jmenoval ten   interpret, který zahrál toho   bláznivého drobeřka. Tento   díl je i o tom, že jso zlí   pronajímatelé, hodní   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Oko v oblacích (2015)

Kéž by takových filmů bylo více

Oko v oblacích
Oko v oblacích je dobrým   příkladem toho, že   válečný film nutně nemusí   být akční trhák. Herecké   výkony jsou dobré, postavy   výborně více >

Autor: ondrahrr | Hodnocení: 10 / 10

Deals with Our Devils (2016) [TV...

Deals with Our Devils
Dost zajímavý díl, kdy se   část agentů pohybuje v   jiné dimenzi, takže   některé scény se opakují z   pohledu dalších   zúčastněných.
Všechno je zase trošku   jinak a Aida nahlédla do   Darkholdu.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 9 / 10

Sherlock Holmes a případ hedvábn...

Sherlock Holmes a případ hedvábné punčochy
Holmesovské téma je   neúnavně recyklováno -   více či méně podařeně.   Tento počin byl ve své době   pozoruhodný jednak obsazením   relativně více >

Autor: Stalhein | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.393/0.349