reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu A ty drahoušku pojedeš s námi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.10.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2008
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3127minih3127Dvě vteřiny (1932) 
Two Seconds n
minih10711minih10711Králíci ve vysoké trávě (1961) 
Králíci ve vysoké trávě n
minih2903minih2903Drsný zákon (2000) 
Shutterspeed n
minih21184minih21184Top Gun (1986) 
Top Gun n
minih7234minih723487. revír - Postrach (1995) 
Ed McBain's 87th Precinct: Lightning n
minih33466minih33466Falešná bankovka (2002) 
Sofreh Irani n
minih9061minih9061Nepochybujte! (1941) 
Ne bougez plus! n
minih34902minih34902Rychle a zběsile 2 (2003) 
2 Fast 2 Furious n
minih3577minih3577Barbagia (1969) 
n
minih2352minih235220 dní bez války (1976) 
Dvadtsat dnej bez vojny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.7 %
6   - Agostino
4   - Rendys
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
3   - pepa123
7   - Grassel
5   - Alfpaseka
7   - helzapopin
1   - respiro
3   - jura1973
3   - CESTA11573
6   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

22 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130344

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.454/0.423