ohodnotit

A kudy dnes

A dnes nakade?

Další název:
А днес накъде?; Which Way Today
Země:
Rok:
2007
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu A kudy dnes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52221minih52221Bezhlavý jezdec (2007) 
Headless Horseman n
minih41686minih41686Populace 436 (2006) [Video] 
Population 436 n
minih18506minih18506Sbohem, lásko (1998) 
Goodbye Lover n
minih10103minih10103Kdo přichází před půlnocí (1979) 
Kdo přichází před půlnocí n
minih56312minih56312Sharpova pomsta (1997) [TV film] 
Sharpe's Revenge n
minih4160minih4160Bitva o Midway (1976) 
Midway n
minih27307minih27307Seznam mrtvých (1998) [TV film] 
Dead Husbands n
minih44132minih44132Satan (2006) 
Le Sheitan n
minih5792minih5792Daddy Langbein (1955) 
n
minih5536minih5536Černý meč (1976) 
La Espada negra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.5 % (19)
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - Rendys
8   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
1   - deatdavid
2   - bajaw
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
4   - respiro
3   - jura1973
8   - CESTA11573
9   - hrncir20
3   - anitram13
6   - dominicek
3   - fillmfanat

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

16:00 - 16:45

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Rwanda, země hor a kopců

15:10 - 16:05

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

15:55 - 16:57

7 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:35 - 16:35

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152916
Osobností: 637251
Fotografií: 582165
Plakátů: 276539
Obsahů a biografií: 140335

Poslední komentáře

Rašín (2018) [TV film]

Rašín
Díky České televizi za   projekty, které seznamují   diváky s význačnými   osobnostmi českých dějin.   Právě málem zapomenuté   osobnosti jako více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Penthouse - Zakázané vášně (1998...

Penthouse - Zakázané vášně
Penthouse je taková   hríšnější konkurence   Playboye. Tady ty erotické   touhy a žhavé sny sexy   krasných žen a dívek jsou   víc nemravnější a   odhalenější. A kouzlo   zakazaného je tu o tolik   větší.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Poprvé (1990) [TV epizoda]

Poprvé
First time neboli Poprvé je   pro holky hodně důležité.   Pro chlapy je důležité   naposled i když o tom často   neví, že to naposled je.   Brenda je tu roztomilá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Mimo zákon (2005)

Mimo zákon
Nemám rád, když film je o   ničem, přesto kriminálky   mám rád, do Edison nemám   namířeno, kde policisté   kradou, střílí do hlavy a   umí si více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Přes kosti mrtvých (2017)

Přes kosti mrtvých
Rozvláčný snímek plný   atmosféry polského venkova.   Intenzivně jsem vnímal   personalizovaný konflikt,   který můžeme vnímat i v   dnešní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.196/0.154