reklama
 
ohodnotit

A.D.A.M.

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu A.D.A.M.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26687minih2668789 gólů v Chile (1963) 
89 gólů v Chile n
minih55301minih55301All My Children (1970) [TV seriál] 
All My Children n
minih50316minih50316Souboj s oceánem (1992) [TV film] 
Survive the Savage Sea n
minih45165minih45165A byl pátý máj (1976) [TV film] 
A byl pátý máj n
minih39925minih39925Tom a Jerry (1940) 
Tom and Jerry n
minih3127minih3127Dvě vteřiny (1932) 
Two Seconds n
minih29764minih29764Proroctví z temnot (2001) 
The Mothman Prophecies n
minih12567minih12567Mission: Impossible (1996) 
Mission: Impossible n
minih7284minih7284Electric Blue 10 (1982) 
n
minih49112minih49112Vánoční koleda (2009) 
A Christmas Carol n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.8 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
3   - BinLADIN
4   - Rendys
6   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
5   - karesm
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
4   - Alfonc
5   - pet007
4   - respiro
7   - jura1973
2   - CESTA11573
2   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

133 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Čaj pro třetího

04:15 - 04:40

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 04:55

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

03:45 - 04:30

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.267/0.231