reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

90 minut překvapení

Další název:
90 minut smíchu
Žánr:
Rok:
1963
Premiéra v ČR:
22.5.1963

Celkové hodnocení filmu 90 minut překvapení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15464minih15464Parta za milión (1990) 
n
minih37989minih37989Hezké vesnice hezky hoří (1996) 
Lepa sela lepo gore n
minih55183minih55183Někdo musí z kola ven (1999) [TV film] 
Mumbo Jumbo n
minih20056minih20056Swannova láska (1984) 
Un Amour De Swann n
minih49220minih49220Tak si představ (2009) 
Imagine That n
minih29865minih29865Babí léto (2001) 
Babí léto n
minih57863minih57863Inspektor Morse (1987) [TV seriál] 
Inspector Morse n
minih34735minih34735Bavlna v Harlemu (1970) 
Cotton Comes to Harlem n
minih9692minih9692Jízda do Ox-Bow (1943) 
The Ox-Bow Incident n
minih61357minih61357Zítra v Alabamě (1984) 
Morgen in Alabama n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 %
8   - curil
4   - Kuvik
10 - dederon
3   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - dr.obek
4   - respiro

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

30 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.511/0.491